Bir geleneksel Filtre Kahve - Edirne Gençlik play-off ilk tur müsabakasına daha hoş geldiniz :) Hani tamam, oyun ezeli rakip ilan etti, kabul ama her sezon aynı şey mi olur...
Bir sürpriz olmazsa konferansların ilk ikisindeki takımların rahatça yarı finale çıkmasını bekliyorum. En çekişmeli maç bizimki olur ama onda da 10 sayı civarında bir farkla yenilirim gibi geliyor.
Elemelerde Scott ve Bereke rakipleri karşısında favori. Favorisin değil mi Scott, bak daha önümüzdeki sezon transferlerini takip edeceğiz :)
xİstanbullsx ve Grkm 5.lik olsun bizim olsun dediler ama özellikle Grkm maçlara 5 değil de 7-8 oyuncuyla çıksa şu an MKE karşısında o oynuyor olurdu. Oyunu takip ediyor ama bence şu 5 oyuncuyla oynama sevdasından vazgeçmeli. Bazı maçları oyuncularından bir ya da ikisi 6 faulle oyun dışı kaldığından ya da sakatlandığından dolayı kaybetti.
@Cau tebrikler. Detaylı bakmadım ama all-star maçlarındaki skoru anımsatırcasına çekişmeli geçmiş maç. Play-off'ta başarılar...
Bu hafta işler yoğun, gecenin iyileri kısmını hazırlayamadım. Kısmetse play-off maçları sonrası kaldığım yerden devam ederim. Herkese bol şans...