BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.208 in reply to 264933.207
Date: 4/29/2015 11:24:17 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
eu pe de alta parte o sa am 3 meciuri consecutive acasa incepand cu saptamana 3

This Post:
11
264933.209 in reply to 264933.208
Date: 5/6/2015 3:57:55 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Dupa aceasta etapa sunt lamurit ca avem una din cele mai cometitive ligi RBBA de cand am promovat eu.
Daca Reghin juca la acelasi efot cu Smar2 cu siguranta ca am fi avut 1-1 pe linie in conferinta rosie. Asa cu parere de rau spun ca daca mai pierde un meci deja se contureaza un loc 8. E adevarat ca mai sunt 20 de meciuri pana la final, dar sezonul acesta orice meci conteaza enorm.
Sa vad eu care de la noi va avea curajul sa mai tranteasca meciuri in conferinta albastra. Oricum eu m-am lasat de practica asta din sezonul trecut si se pare ca meciurile din conferinta adversa vor avea aceeasi greutate cu cele de la noi.
Dupa parerea mea nu mai poti spune ca meciurile de la noi valoreaza dublu pentru ca se vede ca orice rezultat e posibil la noi, echipele fiind relativ echilibrate.
Oricum in conferinta albastra lucrurile sunt destul de proaste pentru detinatorul din sezonul trecut al eventului. Probabil ca Piston isi va reveni, dar daca nu face investitii nu vad cum va reusi sa-si apere titlurile.
Conferinta albastra mi se pare prea imprevizibila ca nu voi presupune cum se vor clasa echipele.
La noi cred ca pentru PO va fi o lupta intre Nankatsu (dublu vicecampion din sezonul trecut), Jibou care are o echipa puternica (plus achizitia de la boston a lui Sitaru), Brigada (daca nu schimba nimic s-ar putea ca totusi sa nu prinda PO) si l-as adauga si pe Smar2, dar evolutiile lui dupa prima saptamana scad calitativ, sa vedem daca sezonul acesta schimba ceva.
Pentru locul 5 batatie va fie intre mine, Defenders, Delta si Reghin (in conditiile in care nu pierde si meciul urmator), si poate si Smar2 daca evolueaza ca in sezoanele trecute (trebuie sa recunoastem ca a castigat 2 meciuri la limita: unul in prelungiri si celalalt la 2 puncte cu efort mai mare decat adversarul; oricum 2 victorii sunt 2 victorii).
Mentionez ca dinaminca se poate schimba oricand daca Delta investeste si Defenders reuseste sa isi inlocuiasca unii jucatori cu altii mai buni. Loc de investitii ar fi si la Reghin, sa vedem cum o va face. Oricum Defenders e omul rasturnarilor spectaculoase, iar Delta stie ce are de facut daca vrea sa investeasca.
Sezonul abia a inceput si situatia deja s-a incins.

This Post:
00
264933.211 in reply to 264933.210
Date: 5/6/2015 9:20:13 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
I'll be back!
;)

Eu joc la victorie fiecare meci in conderinta noastra. Ca mi am luat teapa de la joc in primul meci e alta chestie. Eu
am ramas blocat cu acei jucatori batrani fiindca a trebuit sa ii tin in lot in ultima etapa si in caz de retrogradare. As putea scapa debei la preturi mici dar nu ma grabesc. Am titulari pw interior la varste care sa mi permita performanta pt urmatoatele 6 sezoane. Pe perimetru astept jucatorii potriviti, precum cluj.
Nu joc la locul 5, fie PO fie baraj. As putea sa golesc echipa imediat ai sa joc la locul 7, dar astept sa rup rivalul si televizatul #priorities

Meciurile interconferinta valoreaza dublu fiindca o victorie a ta echivaleaza cu o infrangere directa a adversarului. Whatever.

Si eu ced ca smar prinde PO. BD are echipa mai buna dupa ce a draftat bine si a cumparat pivotul titular ieftin. La urma urmei varsta si inaltimea nu conteaza la ora meciului. Ce va fi peste ani....alta poveste. Nankatsu probabil ca va fi primul fiindca e cel mai agresiv/determinat, iar iws are echipa cea mai completa, chiar daca zici ca nu e finalizata.

This Post:
00
264933.212 in reply to 264933.211
Date: 5/6/2015 10:52:26 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
Televizatul il ai cu mine, la mine acasa. ramane de vazut daca poti sa ma rupi fara o extrema veritabila, avand in vedere ca am optiuni de atac atat exterior cat si interior incepand cu acest sezon. Probabil ca mizezi pe faptul ca am cu rivalul chiar inainte de tine. Iti spun de acum ca intentionez sa le castig pe amandoua si nu subestimez pe nimeni, mai ales pe tine dupa ce supriza mi-ai facut in tur sezonul trecut.
In rest distractie placuta la toata lumea

This Post:
00
264933.213 in reply to 264933.212
Date: 5/6/2015 10:59:03 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
Crunch time sterge multe pacate.
mizez pe el, nu pe altceva.

'Rup' de mai devreme se referea la entuziasm. Eu tin mai mult la meciurile interconferinta, chiar daca voi fi praf cu ceilalti.

Atat tu cat si nankatsu, si mai temperat BD, sunteti agresivi cu entuziasmul. Daca aveam echipa veche jucam altfel, dar numai daca toc entuziasmul pot tine pasul cu voi.

Din moment ce nu joc pt titlu ci pt profit tintele mele sunt mai clare. Oricum imi cunosti echipa deci nu ma bazez pe surprize. Mai e pana atuncu. ;)

Message deleted
This Post:
00
264933.215 in reply to 264933.213
Date: 5/6/2015 12:36:13 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
adevarat CT sterge pacate, doar versus normal sau TIE, vs alt CT deja vorbim despre alte lucruri.

Nankatsu e foarte agresiv cu entuziasmul, eu as spune ca sunt temperat, iar la Brigada nu se pune ca da din an in paste un CT. Tu dai cam la fel de des ca Brigada sau mai rog un pic mai des, in orice caz mai rar ca mine.

Daca aveam echipa veche jucam altfel, dar numai daca toc entuziasmul pot tine pasul cu voi.

daca aveam si eu echipa gata nu aveam treaba ce echipa aveai tu. dar asa fiecare joaca ce si cum poate. Nu are sens sa plangi dupa ceva ce ai avut sau ai vrea sa ai. Ce crezi ca daca ai lui Brigada nu scadeau mai misca unu in front? Eu nu prea cred.

Parca spuneai undeva pe la inceputul sezonului trecut ca sezonul 30 strangi bani si te bati la titlu in sezonul 31. Acum joci la profit? Te-ai razgandit?

This Post:
00
264933.216 in reply to 264933.215
Date: 5/6/2015 1:55:08 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
Am pierdut multi bani la sf anului trecut fiindca niste rezultate neasteptate au bulversat planul.
nu am insinuat nicio secunda ca nu vei da si tu Ct, deci ne putem opri aici.

Iar referitor la vechea ecbipA nu reret ca au imbatranit ci i am subestimat pe ei si sjpraestimat pe adversari. Puteam ramanr linistit cu ei si incepeam reconstructia un an mai tarziu.

This Post:
00
264933.217 in reply to 264933.216
Date: 5/6/2015 3:35:55 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
era de asteptat sa cheltui finante pentru ca nici o echipa nu a cedat. toti au pastrat jucatorii pana la final, spre deosebire de alte sezoane cand locul 8 si poate si 7 se stiau din tur.

This Post:
00
264933.218 in reply to 264933.217
Date: 5/10/2015 1:52:12 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
sunt lamurit ca iar s-a umbat la motorul jocului dupa ce meciuri am vazut sezonul acesta. si am si banuiala unde. norocul meu ca am planurile mele coincid cu aceasta schimbare.

Advertisement