Malo kasnim, ali ne mari :) Probacu jos jednom, jer sam neobicno strpljiv ovih dana :D
Ovo sto vas dvojica pisite me podseca na onu Sekspirovu, a znam da ces i ti, Dumba, i Sauron kom si sredio da bude drugi LA (jbg, malo nam bio jedan) razumeti:
"A fool sees not the same tree that a wise man sees."
Tipican primer je ovaj mec sto si naveo. Nacrtacu.
Mordor i vas klan: Dva tima se unapred dogovore ko ce biti bolji na dve dobijene, odigraju tri meca, od kojih ce planirani pobednik odneti pobedu dva puta. Sastavi timova na terenu su nebitni, uvek se isplanira na vreme ko dobija.
Braca i mi ostali: Dva tima se ne dogovore kako ce igrati, igraju mozda dva, mozda tri meca - nema planiranog pobednika. Sastavi timova su bitni, a moze se desiti da jedan od timova iz nekih svojih razloga preda mec. Drugi menadzer to ne zna i normalno da izvodi najjaci sastav koji mu je na raspolaganju.
A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene :)
Detinjasto je prenositi ovo na licnu ravan, jer ti ne znas ko sam, cime se bavim, i koliko znam ili ne znam. Dzaba ti sad da pokusavas popraviti utisak i ispasti mangup, kad si vec, kako ti to sam rece za bracu, pojeo govno i vredjao ljude jer se ne slazu sa tvojim shvatanjem online igrice. Iskreno, ovo tvoje podbadanje gde toboze cestitas Tuni, a kojim je i zapocela ova prica, mi je na nivou fora Gojka Sise iz Munja.
Sto se ovoga tice:Znaci oskrvnavili su znacaj kupa, da ne kazem da su se p*pisali na Zuckovu levicu...
Vidiš meni to recimo uopšte nije jasno i ja sam 100% siguran da bi on protiv njih dvojice igrao sa full sastavom, makar nadajući se da će nekog igrača da im povredi.
Opet projektujete svoje osobine i misli na njih.
Dakle, da stavimo ovu temu ad acta: Tuna je izveo full sastav, a mogao je kao Mordor da izvede Vujakliju, Marasa i ostale dunstere. A nije, i prema tome, sto kaze Predrag, ako vam i dalje nije jasna razlika, onda tacno valja razmisliti o mandarinskom ili arapskom :)
Last edited by Qaaph Zyld at 10/20/2015 7:52:12 PM