BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Sezona 32

Sezona 32

Set priority
Show messages by
This Post:
00
271858.208 in reply to 271858.199
Date: 10/18/2015 8:34:16 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Jbt Dumba ala smaras, bas si dosadan da covek uvene citajuci sta pises. Ne znam, ne poznajem te kao licnost, ali iz ovoga sto citam od tebe svih ovih sezona, nekako si bas ogranicen, sve ti je crno-belo. Kao da imas 15 godina, a stariji od svih nas ovde...

From: Ogi

This Post:
00
271858.209 in reply to 271858.207
Date: 10/19/2015 3:56:38 AM
Overall Posts Rated:
172172
ps Ogi izvini sto te krancovah onomad u Kupu, jos mi zao zbog toga :)
Mogli smo da se dogovorimo :D

e vala nikad ti to necu zaboraviti- doduse sad da ne rece ne bi se ja ni setio da smo igrali u kupu uopste :pPp
ima da te krancujem u prijateljskoj nekoj pod obavezno !!!

This Post:
00
271858.210 in reply to 271858.208
Date: 10/20/2015 12:03:54 AM
Overall Posts Rated:
740740
Jbt Dumba ala smaras, bas si dosadan da covek uvene citajuci sta pises. Ne znam, ne poznajem te kao licnost, ali iz ovoga sto citam od tebe svih ovih sezona, nekako si bas ogranicen, sve ti je crno-belo. Kao da imas 15 godina, a stariji od svih nas ovde...

To je to, kada ne znaš šta da odgovoriš onda ide ala smaraš, ala si ograničen itd.

This Post:
00
271858.211 in reply to 271858.210
Date: 10/20/2015 12:04:23 PM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
I opet zaboravih da namestim postavu za tebe. Neverovatno haha

This Post:
00
271858.212 in reply to 271858.211
Date: 10/20/2015 1:33:28 PM
ALE I NEMANI
Prva Liga
Overall Posts Rated:
414414
Prosto da čovek ne poveruje...

This Post:
00
271858.213 in reply to 271858.212
Date: 10/20/2015 2:18:01 PM
Overall Posts Rated:
740740
Više puta izgovorena laž postaje istina

This Post:
22
271858.214 in reply to 271858.204
Date: 10/20/2015 7:49:21 PM
Overall Posts Rated:
100100
Malo kasnim, ali ne mari :) Probacu jos jednom, jer sam neobicno strpljiv ovih dana :D

Ovo sto vas dvojica pisite me podseca na onu Sekspirovu, a znam da ces i ti, Dumba, i Sauron kom si sredio da bude drugi LA (jbg, malo nam bio jedan) razumeti: "A fool sees not the same tree that a wise man sees."

Tipican primer je ovaj mec sto si naveo. Nacrtacu.

Mordor i vas klan: Dva tima se unapred dogovore ko ce biti bolji na dve dobijene, odigraju tri meca, od kojih ce planirani pobednik odneti pobedu dva puta. Sastavi timova na terenu su nebitni, uvek se isplanira na vreme ko dobija.

Braca i mi ostali: Dva tima se ne dogovore kako ce igrati, igraju mozda dva, mozda tri meca - nema planiranog pobednika. Sastavi timova su bitni, a moze se desiti da jedan od timova iz nekih svojih razloga preda mec. Drugi menadzer to ne zna i normalno da izvodi najjaci sastav koji mu je na raspolaganju.

A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene :)

Detinjasto je prenositi ovo na licnu ravan, jer ti ne znas ko sam, cime se bavim, i koliko znam ili ne znam. Dzaba ti sad da pokusavas popraviti utisak i ispasti mangup, kad si vec, kako ti to sam rece za bracu, pojeo govno i vredjao ljude jer se ne slazu sa tvojim shvatanjem online igrice. Iskreno, ovo tvoje podbadanje gde toboze cestitas Tuni, a kojim je i zapocela ova prica, mi je na nivou fora Gojka Sise iz Munja.

Sto se ovoga tice:
Znaci oskrvnavili su znacaj kupa, da ne kazem da su se p*pisali na Zuckovu levicu...

Vidiš meni to recimo uopšte nije jasno i ja sam 100% siguran da bi on protiv njih dvojice igrao sa full sastavom, makar nadajući se da će nekog igrača da im povredi.

Opet projektujete svoje osobine i misli na njih.

Dakle, da stavimo ovu temu ad acta: Tuna je izveo full sastav, a mogao je kao Mordor da izvede Vujakliju, Marasa i ostale dunstere. A nije, i prema tome, sto kaze Predrag, ako vam i dalje nije jasna razlika, onda tacno valja razmisliti o mandarinskom ili arapskom :)

Last edited by Qaaph Zyld at 10/20/2015 7:52:12 PM

This Post:
11
271858.215 in reply to 271858.214
Date: 10/21/2015 12:35:30 AM
Overall Posts Rated:
740740
Braca i mi ostali: Dva tima se ne dogovore kako ce igrati, igraju mozda dva, mozda tri meca - nema planiranog pobednika. Sastavi timova su bitni, a moze se desiti da jedan od timova iz nekih svojih razloga preda mec. Drugi menadzer to ne zna i normalno da izvodi najjaci sastav koji mu je na raspolaganju.

A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene

Detinjasto je prenositi ovo na licnu ravan, jer ti ne znas ko sam, cime se bavim, i koliko znam ili ne znam. Dzaba ti sad da pokusavas popraviti utisak i ispasti mangup, kad si vec, kako ti to sam rece za bracu, pojeo govno i vredjao ljude jer se ne slazu sa tvojim shvatanjem online igrice. Iskreno, ovo tvoje podbadanje gde toboze cestitas Tuni, a kojim je i zapocela ova prica, mi je na nivou fora Gojka Sise iz Munja.

Sto se ovoga tice:
Znaci oskrvnavili su znacaj kupa, da ne kazem da su se p*pisali na Zuckovu levicu...

Vidiš meni to recimo uopšte nije jasno i ja sam 100% siguran da bi on protiv njih dvojice igrao sa full sastavom, makar nadajući se da će nekog igrača da im povredi.

Opet projektujete svoje osobine i misli na njih.

Dakle, da stavimo ovu temu ad acta: Tuna je izveo full sastav, a mogao je kao Mordor da izvede Vujakliju, Marasa i ostale dunstere. A nije, i prema tome, sto kaze Predrag, ako vam i dalje nije jasna razlika, onda tacno valja razmisliti o mandarinskom ili arapskom

Elem, idmo redom:

1) Ti slobodno veruj da se braća ništa ne dogovaraju. Meni deluje da samo lepo i inteligentno zamažu oči lakovernim ljudima kako je ovo bila nenameštena utakmica. A lepo sam vam objasnio da ionako niko, osim Sireta, nema šanse da Saurona dobije u ligi 2 puta. Tako da je vrlo lako bilo odigrati ovo što su oni odigrali. A pazi kad su obojica igrali TIE u polufinalu kupa. Da je sve pošteno, verujem da bi onaj kome je stalo do finala odigrao taj normal da bi bio siguran da prolazi u finale.

2) Za real life si sam počeo priču pa je ovo samo reakcija na tvoj post. Verujem da se sećaš šta si napisao. Isto kao što ti ovde kažeš i ja sam mogao da napišem da je idiotski prenositi bilo šta odavde na stvarni život, jer ti nemaš pojma ko sam ja, čime sa bavim, kako živim itd, ali zato što si prvi rešio da se uhvatiš toga, zato si i dobio takav odgovor

3) I opet ponavljam, lepo upakovano od strane braće da lakovernici mogu da vide kako ništa nije dogovoreno. Jer, opet ponavljam, obojici liga ništa ne znači, jer tamo niko od njih dvojice nema šanse za trofej. U kupu je već druga stvar, gde na jednoj tekmi može ipak svašta da se desi. Ali verujem da ćemo sutra videti kako ni u kupu ništa neće krucijalno da se desi, tako da ovo njihovo izigravanje poštenja ih nigde neće dovesti.

4) Volim Gojka Sisu iz Munja tako da ti hvala na tom poređenju

I lepo sam vam da poređenje te njihove utakmice i neke utakmice iz finalne serije mordor vs zvezda, ali evo opet

(75595968) i (75595969)

Zamolio bih te da mi objasniš da li su ove dve utakmice nameštene? Da li je bilo dogovaranja? Jedan izveo full tim, ne znajući da će ovaj drugi da izvede rezervni sastav. Da li, prema tvom pisanju, ima razlike između ovih utakmica i utakmice braće u kupu?

Čitajući tvoj post ja cenim da nema. Tako da ako rešimo da verujemo braći da su sve odigrali fer i pošteno, nema razloga da sumnjamo da i ova dvojica nisu odigrali sve fer i pošteno.

Pošto imaš strpljenja, zamolio bih te da mi objasniš. Jer ja sam oslepeo od vređanja mojih neistomišljenika.

This Post:
00
271858.216 in reply to 271858.214
Date: 10/21/2015 3:23:35 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
265265
Second Team:
Mount Doom
Jel ovo na 2 dobijene misliš na play off? Ako je tako, a ne vidim na šta drugo može da se odnosi, kakve veze play off ima sa kupom i kako možeš da ga uzmeš za reper kada braća nisu igrala, barem do sada, u play offu?
Koliko me sećanje služi, zar nisi upravo ti pustio Laleta pre koju sezonu, namenski, sa obrazloženjem da ti je to drugar, da je njemu pobeda bila potrebnija?
Šta je to ako ne dogovor?
Po toj logici ti ne spadaš u drugu, već u moju kategoriju, jer, kako sam reče, sastavi timova su nebitni, i iz tog razloga si izveo igrace "5k plate"...

" A ako ti treba savet o real life-u slobodno se javi. Tu, veruj mi, mnogo toga možeš da naučiš od mene"

Ovo ja nisam napisao, stoga mi nije jasno zašto i kako meni repliciraš?

Da se vratim na temu, šta nije jasno? Hoćeš da kažeš da oni nisu namestili utakmicu?
Naravno da je izveo najjači sastav kada je u utorak izveo sve igrače od 5k plate, bila mu je potrebna minutaža, stoga tvoja konstatacija ne pije vodu...
Da li je izveo najjači tim u utorak ili u četvrtak, potpuno nebitno, bitno je da je dogovor postojao.On nema nikakve šanse u ligi, ili pak ti misliš drugačije, stoga mu je svejedno kako će istu završiti...dok jedino trofej može da ganja u kupu.
Da rezmiram, nije potreban arapski.Najbolji igrači Tunjevini su bili na 30-40min, pred utakmicu u kupu, da li bi ti, nezavisno od rezltata, ostavio te igrače na klupi, kako ti kažeš da ih sačuvaš od povreda, ili bi im dao minute zarad bolje forme...obzirom da znaš da ćeš igrati finale, pa još sa omraženim timom?
Ne vidim u čemu je razlika, zaista.Da li bi bila razlika da sam ja izveo najjači sastav u kupu, a da sam pre toga pustio ligu?
Ako je tako, onda sam ti upravo juče ispunio želju, pustio sam ligu, baš kao što je to uradio mlađi brat pred epski dvoboj u 1/2 finalu kupa.
Dakle, činjenica ostaje, borci za "ljudska prava" su oskrvnavili značaj nacionalnog kupa, siguran sam da je hiljade menadžera iz nižih liga, tog kišnog četvrtka, bilo kraj svojih računara u želji da gledaju vrhunsku utakmicu, kakva dolikuje završnici ovog eminentnog takmičenja, a šta su zauzvrat dobili?

Last edited by LA-Saur0n at 10/21/2015 3:30:20 AM

This Post:
00
271858.217 in reply to 271858.216
Date: 10/21/2015 11:29:54 AM
Tunjevina
II.1
Overall Posts Rated:
560560
Second Team:
Krompir
Zamolio bih sve koji u moje ime pisu kako sam napisao\pisao\pricao odredjene stvari da koriste STVARNE RECENICE KOJE SAM NAPISAO i koje se lepo stave pod quote.
Malo mi je muka da ispravljam jedno te ista ziva bica koji brkaju sta sam ja napisao a sta burazer, koji cesto namerno (a ponekad iz zablude) izvrcu moje reci, vade ih iz konteksta ili mi jednostavno prepisuju recenice koje nemaju veze sa mnom.

This Post:
11
271858.218 in reply to 271858.217
Date: 10/21/2015 1:18:59 PM
Overall Posts Rated:
740740
Zamolio bih sve koji u moje ime pisu kako sam napisao\pisao\pricao odredjene stvari da koriste STVARNE RECENICE KOJE SAM NAPISAO i koje se lepo stave pod quote.
Malo mi je muka da ispravljam jedno te ista ziva bica koji brkaju sta sam ja napisao a sta burazer, koji cesto namerno (a ponekad iz zablude) izvrcu moje reci, vade ih iz konteksta ili mi jednostavno prepisuju recenice koje nemaju veze sa mnom.

Pazi ako misliš da se pod QUOTE uvek piše istina evo onda ću ja tebe QUOTE nekoliko puta:

1)
Burazer i ja smo se dogovorili da ja odem u finale, posto imam vece sanse da eventualno dobijem Saurona

2)
Sauron je najbolji igrac BB koji je ikada postojao u ovoj igrici. Ni onaj Toroo mu nije do kolena

3)
Toliko mi je zao sto je Matija batalio BB da je i meni malo falilo da uradim isto, jer nisam imao vise svog idola pored sebe

4)
Dumba je poseban kralj, covek postenjacina, borac za prava svih postenih ljudi na ovom svetu. Kamo srece da sam bio na okupljanjima pre nekoliko godina da ga licno upoznam i pruzim mu ruku. Tada, da sam se stvarno pozdravio sa njim, ni dan danas ne bi oprao tu ruku, samo da to postenje predje na mene

5)
Kad porastem i zaradim dovoljno para dici cu spomenik Siretu ispred nase kuce, da se brat i ja svaki dan klanjamo doajenu ove igrice

Aj sad kazi da nesto nije istina kada sam sve stavio pod QUOTE i jos se pritom obratio tebi

Last edited by Dumbarajko at 10/21/2015 1:54:23 PM

Advertisement