A tak swoją drogą, pamiętam jeszcze czasy kiedy przygotowywałeś prezentację dla U21, dla vinniego. Jakoś wtedy nie przeszkadzało Ci to jaki jest vinnie.
Nie robiłem tego dla vinniego tylko dla użytkowników tego forum. Polskiej społeczności BB. Z tego samego powodu prowadzę tę "wojnę" ;)
Nagle Ci przestało wszystko pasować.
Nie wszystko. Piszę przecież konkretnie co mi nie pasuje.
Nie pasuje mi pozycja Polski w rozgrywkach międzynarodowych. Co jest tego powodem podawałem.
Wyniki U-21 też mi nie pasują. I też można by wymyślić jak temu zaradzić.
Poza tym, myślę że popadłeś w tzw. "syndrom B.B.Kinga", który miał okres, w którym z dużą częścią użytkowników aktywnych na forum był skłócony.
Ja z nikim nie jestem skłócony.
Fajnego Gościa też lubię.
Jak można nie lubić Fajnego Gościa?
Ale wydaje mi się, że czasem warto podnieść klapki z oczu i zauważyć coś dalej niż swój Rewolucyjny Model Treningowy.
Czyli zauważyć co?
Konkrety.
PS. Nie sądzę, żeby vinnie robił komukolwiek na złość. Wydaje mi się, że jak każdy normalny człowiek nie widzi sensu w tym, żeby spędzać dodatkowe godziny przed monitorem, w celu sprawdzania list, skoro i tak szanownemu Hawkeyedowi nie będzie to pasować. Pamiętam, że ktoś pisał już podobnego posta, ale widać umknął on Twoim oczom.
Ale nikt go nie zmusza, żeby siedział przed monitorem. Myślałem, że to robi bo chce jakoś polskiej społeczności pomóc.
Ale chyba niekoniecznie.