Μεγαλη νικη χθες του μπιλαρη που περασε στον τελικο σπαζοντας την εδρα του ολυμπιακου..Μαλιστα μετα το τελος του αγωνα εθεαθη ο προεδρος των φιλοξενουμενων να κατεβαινει απο μπουθ του γηπεδου και να ερχεται σε θερμη χειραψια με τον 1ο διαιτητη της συναντησης..οριστε και μια αποκλειστικη φωτογραφια απο τη στιγμη αυτη:
http://www.makthes.gr/filestore/images/2009/nov/29/8ey2ay... :Ρ
για το δικο μου ματς..δεν βλεπω γιατι ηταν λαθος η δυνατη..δεν μπορουσα να ξερω οτι η αλφεα θα κατεβαζε κανονικη (ουτε και καταλαβα γιατι),ουτε οτι θα τραυματιζοταν ο βασικος της πλει μεικερ στο 12'..και σιγουρα δεν περιμενα τετοια διαφορα..αλλωστε εχω παιξει σχεδον σε ολα τα ματς φετος χαλαρα,οποτε δεν μου δημιουργει προβλημα να παραμεινω με τον ενθουσιασμο που ειχα πριν το ματς ;)
τωρα για τους τελικους..το φαβορι ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο μπιλ..ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα DMI..ο μονος τροπος να το χασει ειναι αυτα τα DMI του->και αρα οι μισθοι του->και αρα τα core σκιλς των παιχτων του να συνοδευονται απο πολυ κακα 2οντα (στυλ πασα 2 στους ψηλους,εσ.σουτ 2 στους κοντους,κλπ)..αλλιως δεν με σωζει τιποτα..ελεγχει και την ΚΕΔ..ασ'τα να πανε..:Ρ