Jei cia mane paminejai savo komentare, tai tu labai klysti, turejau kita komanda, buvau 2 lygoj, zaidziau finaluose, bet vienu metu nusibodo zaist ir meciau viska. Ilgai be buzzerio neistempiau, pradejau vel zaist, pasisemes patirties, pirma sezona pakilau i 4 lyga, antra sezona (tai yra dabar), bandau pakilt i 3 lyga, tad nereikia vertinti zaidejus pagal ju lyga. Kalbekit ka norit, bet turint tiksla patekt i lbbl, reikia galvot i ateiti, o ne tik, kaip issilaikyt viena sezona ir ji laimet. Ypac svarbus faktorius yra finansai, tai yra, per sezona reikia po truputi ruost arena sekanciai lygai, bei sutaupyt tiek litu, kad pakilus auksciau, ar sezono gale turetum uz ka nusipirkt pastiprinima.
Kas liecia auksciau pamineto pf, su maza alga ir gausus artimi, man tai toks zaidejas butu pats tas reguliariajame sezone, nera visi stiprus 4 lygoj, su ganetinai mazomis algomis, galima nesunkiai but ketvertuke, pries sezono pabaiga pasistiprini ir kovoji del patekimo i aukstesne lyga.
P.S. Anksciau pamatau pigesni zaideja su gerais skillais ir perki ji, dziaugiesi pirkiniu. Dabar daugiau demesio skiriu i zaidejo alga, visada ivertinu ar reikalingas man toks zaidejas, gal uzteks silpnesnio, gal uzteks su mazesniu vienu ar kitu pagrindiniu skilu, kuris zenkliai itakoja jo alga, kuo aukstesni antriniai skilai, kurie alga mazai itakoja ir t.t.