Τεραστια ευκαιρια χαμενη για τιτλο φιλε Στελιο εχασες φετος
Η έδρα είναι έδρα. Ο φιλοξενούμενος ξεκινάει με μειονέκτημα που πρέπει να καλύψει. Αν νικούσα, θα μου άξιζαν συγχαρητήρια. Με χαμένο ιδπλομάντεμα πριν λίγες μέρες, ο Μαμουδιάρης άντεξε με τον Νεκτάριο στο σπίτι του. Εσύ χωρίς να σε μαντέψει καν είχες μείνει στους 68 πόντους. Δεν θα ήταν καθόλου εύκολο μα καθόλου αν με μάντευε σωστά. Ότι κι αν έπαιζα στην επίθεση, θα είχα πρόβλημα σε εύστοχο μάντεμα του Γιώργου. Οπότε διαφωνώ. Τεράστια χαμένη ευκαιρία θα ήταν αν είχα εγώ την έδρα. Αλλά δεν την είχα. Εϊχα καλή ομάδα μεν, αλλά για εντός έδρας. Στα εκτός έδρας ήμουν εξαρτημένος από τις εμπνεύσεις, οι οποίες θέλουν τρελό σκάουτιν, που άλλοτε μπορούμε να το κάνουμε και άλλοτε όχι.
και δεν ξερω
εαν ξαναυπαρξουν τοσο ευνοικες συνθηκες...
φέτος τα πλέι οφφς είναι το πανηγύρι των τρελών που δύσκολα θα ξαναδούμε. Αλλά η κανονική περίοδος ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Anyway, εγώ θα προσπαθώ να ζω τις σεζόν μου, να κάνω τις προσπάθειές μου, οι άλλοι ας κάνουν ότι νομίζουν. Η κορυφή είναι κάτι δύσκολο πάντα.
ΥΓ: οφείλω να απολογηθώ για τις προβλέψεις που είχα κάνει για εσένα αρχές σεζόν. Έπεσα πολύ έξω. Και πάλι μπράβο σου.