Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, és remélem, még jókor szólok, de a IV. osztályban nem lehet ilyen magas jegyárakkal operálni, mint amennyivel Te dolgozol. Nekem is alacsonyobbak a jegyáraim, mégsem tudtam megtölteni a stadionom. Pedig az edzések kivételével , na meg 2 mérkőzés kivételével folyamatosan győztem. Ebből az egyik vereség tervezett volt, mert nem akartam feljutni. Az All Star gála után azonban meggondoltam magam, (akkor, amikor a komplett kezdősorom bejutott a gálára, ráadásul 4-en kezdőként). Ezt pont a másik főcsoport győztese szívta meg, mert ellene már nem akartam kikapni, és meg is vertem (azért azt megjegyzem, hogy nem osztott, és nem szorzott az a mérkőzés, mert nem jutott be a döntőbe - legnagyobb sajnálatomra - mert elhülyülte az elődöntőt). Szóval lehet, hogy sorra fogod nyerni a mérkőzéseket, csak az emberek nem fognak kimenni a stadionba, ha túl magas árakkal operálsz. Ha meg nem, akkor miből fizeted a játékosaidat, hiszen mindegyikük fizuja emelkedni fog szezon végén. Tehát, ha rám hallgatsz, akkor inkább tegyél meg mindent azért, hogy bent maradj a III. osztályban.
Tudi