BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Kup sezona 11

Kup sezona 11 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: no Frks

To: Ozzy
This Post:
00
125867.21 in reply to 125867.20
Date: 2/19/2010 8:36:39 AM
Overall Posts Rated:
88
Njegova plata je bila vrh, druze moj. To sto ti pausalno gledas samo brojeve kao platu to je tvoje neznanje.
Nadji koliko PF-ova ima sa platom preko 97.000$. Ja ti tvrdim da klasicnih PF-ova moze da ima na prste ruke da nabrojis.
Ako ti nisi skontao da je mnogo bolji i vredniji npr SG plate 75.000 nego centar plate 100.000 onda ok.

Ja cu da ti kazem sta ti imas :
-dobri igraci : Onaj PG meksikanac je bas dobar, Jovan Grkovic jako dobar PF, Bogdan dobar C za nasu ligu
-Onaj SG sto si platio mnogo ti je dobar igrac i ima sanse da napreduje bas kako treba
-Bastos ce biti dobar sledece sezone
-i imas OK rezervu na visokoj poziciji.

Ako ne vidis da je situacija drugacija, mogu ti objasniti ali mi treba dosta vremena za to

From: Ozzy

This Post:
00
125867.22 in reply to 125867.21
Date: 2/19/2010 8:57:41 AM
Overall Posts Rated:
2424
Pazi, po mojim kriterijumima ja imam samo jednog igraca koji ce zadovoljavati kriterijume da bude u prvoj postavi 2032. godine a to je Diego Marquez. Grkovic i Bogdanovic su za mene izmene i ne smatram ih dobrim igracima.
A ovog Spanca ne zelim komentarisati... sacekaj sledecu sezoni u videces platu :P

Evo da ti bude lakse da shvatis... ti bese koristis onaj Buzzer Control? E pa igraci za prvu postavu su oni koji imaju ocenu preko 10. Preko 9 su igraci za izmene... a ovi sa 8 i 7 su backup.

Ne znam kakvi su tvoji, ali cenim da su svi u rasponu od 8-10, s'tim da im je to maksimum (samo 2 centra mogu jos da ti napreduju i pretpostavljam da jedino njih i treniras, ostali su blizu CAPe :P I to mi se npr. ne svidja u tvom timu za razliku od mog dugorocnog plana... ali ne mogu ti nista prigovoriti jer si uzeo trofej i to je ono sto se gleda)

I ti tako isto da malo bolje procenjujes video bi da je Bastos SF, video bi da je dosta visok za jednog beka, i mogao bi zakljuciti da mu trening "bekovskih" skilova ide malo sporije. Ali opet ce sa 21-nom imati platu od 30k za jednog SF i vise nego dobro. Eto na papiru za nijansu bolji od ovog Caneta Vidojević kad je napunio 21. (ti ga mozes videti, ja nemogu i verovatno ima dobre skilove).
Kazem na papiru, zato sto Bastos za 2 godine nece imati skill ispod 8, a Cane se kladim da bar 1 ili 2 ima niska...

Sve u svemu i spanac i brazilac jos uvek nisu potpuni i trebaju bar jos jednu celu sezonu da se treniraju da bi se mogli nazvati dobrim igracima i po mojim kriterijumima ja jos uvek nemam tim sa 5 ili 6 igraca. Ali to nemas ni ti svakako.

From: Laimbeer40

This Post:
00
125867.23 in reply to 125867.22
Date: 2/19/2010 12:22:09 PM
Overall Posts Rated:
178178
Da li ti uocavas da si UVEK, ali BAS UVEK - TI sa druge strane.

Znaci, nije bitno da li sam u pitanju ja, Ranko, Dumba, Matori, Samurajko...svi se menjamo samo si ti uvek ukljucen u svaku raspravu.

Mora biti da si ti u pravu a da svi ostali ne znaju i grese...

Ajde malo razmisli o tome...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos

This Post:
00
125867.24 in reply to 125867.23
Date: 2/19/2010 12:37:16 PM
Overall Posts Rated:
2424
Ovo je veoma teska nedelja za moj tim... evo citava 3 sata razmataram koju taktiku da odigram, pa imajte malo razumevanja :)))))))

P.S.
Ja valjda bolje poznajem moj tim od vas. A to je btw bila poruka u kojoj sam rekao da ja nemam 5-6 igraca nego samo 2... sto znaci da sam stao na vasu stranu protiv mene ;)

From: Dumbarajko

This Post:
00
125867.25 in reply to 125867.22
Date: 2/19/2010 3:12:54 PM
Overall Posts Rated:
740740
kao sto sam ti rekao, moli Boga da ti se neko ne povredi jer tad em ces da gubis utakmice, em nece da dobije trening, em ces da gubis pare jer gubis utakmice.

i jos nesto sto ocigledno nisi shvatio, ocena uopste nije bitna, jer sve zavisi od taktike koje igras. a posto ti znas samo za jednu taktiku onda ti je ta ocena bas bitna.

i bas se pitam o kome pricas kad kazes ko visoko leti nisko pada. pretpostavljam da mislis na sebe kad te ranko izbaci iz play off-a.

Last edited by Dumbarajko at 2/19/2010 3:14:16 PM

This Post:
00
125867.26 in reply to 125867.25
Date: 2/19/2010 4:12:25 PM
Overall Posts Rated:
2424
Lose pretpostavljas mislio sam na tebe. Meni kup vec duzi niz sezona nije nikakav prioritet, a svi mi znamo ko je vec video sebe kao ovogodisnjeg pobednika ;)

Pa mozda stalno igram jednu taktiku, ali to cu raditi sve dotle dok moji protivnici budu stavljali istu taktiku u odbrani ;)
Evo Bil vec po ko zna koji put u nizu na moj RNG stavlja zonu 2-3 . . . dokle god je tako ja tu nista ne bi diro. Zar ne mislis isto? :)

This Post:
00
125867.27 in reply to 125867.26
Date: 2/19/2010 5:53:56 PM
Overall Posts Rated:
740740
Lose pretpostavljas mislio sam na tebe. Meni kup vec duzi niz sezona nije nikakav prioritet, a svi mi znamo ko je vec video sebe kao ovogodisnjeg pobednika ;)

znaci liga ti je prioritet. odlicno sa drzis. samo tako nastavi.

ja ne znam ko je sebe video kao pobednika. ajde odaj mi tu malu tajnu o ti velika sveznalice

This Post:
00
125867.28 in reply to 125867.27
Date: 2/19/2010 8:50:53 PM
Overall Posts Rated:
2424
Ne covece! Nije mi liga prioritet nije mi ni kup prioritet!

Prioritet mi Bastos! O daaaa novi reprezentativac, a koliko ih ti imas btw? hehe... salu na stranu, ne znam kako treba da ti objasnim. Mozda Grkovic nije mogao da postane ono sto sam zeleo zbog potencijala, ali zato ima i vise nego dostojnog naslednika!

P.S.
zasto rasprodajes sada svoj najmocniji tim u ligi, nije valjda da ti je ova velika sveznalica malo pomutila planove i da si odlucio da i ti kupis nekog malo perspetivnijeg igraca i mladjeg od 24 godine? :)

P.P.S.
ne vidim zasto sam ja sveznalica, a to sto pricam je i krajnje nego logicno... moj igrac od 20 godina ce za jednu sezonu nadmasiti sve tvoje od 24 godine i sam vidis da nema svrhe trenirati te matorce kad ni tako nisi uspeo trofej uzeti...

P.P.P.S.
stvarno sebe ne smatram za sveznalicu, ali mi je drago da sam uspeo bar malo da ti otvorim oci i da shvatis da bi se sa svojim timom za 2 sezone borio za opstanak i da treniranje igraca od 24 godine nema mnogo koristi... zasto mi je drago?
Zato sto ce biti mnogo zanimljivije 2032. godine da protiv tebe igram TIE nego protiv nekog Junniora ;)

This Post:
00
125867.29 in reply to 125867.28
Date: 2/20/2010 7:27:18 AM
Overall Posts Rated:
740740
lele brate ala si se raspisao. a da si makar rekao jednu pametnu stvar. hteo sam da te citiram ali bi ljudi morali puno da skroluju pa nisam hteo da ih maltretiram. al ajde da ti odgovorim.

prvo ne rasprodajem tim vec menjam dve rezerve. i to ne po svaku cenu. i ti bi to mozda uradio s vremena na vreme da imas rezerve. ali posto to nije slucaj dzabe ti pricam sve ovo. a za reprezentativce me bas zabole.

on ce nadmasiti sve moje od 24 sto znaci da ih imam vise od jednog. i onda opet dolazimo na eventualnu povredu tog brazilca. i sta tad? ulazi svemocni ostoja. a kup nisam uzeo samo zbog moje ubedjenosti da me spoljna odbrana nece izdati. jbg ne valja kad je covek previse samouveren. ali i to ti dzabe pricam jer ti si taj koji sve zna.

a ti si resio i ove sezone da budzis entuzijazam na meni pa vidi kako si prosao. moraces zadnje kolo i crunch da stavis da bi obezbedio play off. tako da ovo dzabe pricas jer si vec mlatio tu praznu slamu.

i jos nesto. samo saberi koliko sam para vise uzeo od tebe na ulaznice i kup pa se saberi sta je isplativije. i kad resis da prodas igraca on ce vredeti 7-8 miliona, a ja imam dva od 4 miliona. i opet smo na istom.

i kao sto ti uvek kazem, samo moli Boga da se neko ne povredi. inace ode ti strategija dodjavola.

This Post:
00
125867.30 in reply to 125867.29
Date: 2/20/2010 8:12:54 AM
Overall Posts Rated:
2424
Slazem se za posetu. Uzeo si mnogo vise pogotovo u prvom delu sezone kada ja nikoga nisam dobio na strani. Ali moram na necemu da placam ceh sto treniram klince. Uzeo si oko 500k na posete + za kup... to ti izracunaj, ja ne znam koliko se para dobija u daljim rundama :)
A imao si 30k nedeljno vece troskove za plate...

Pa ovaj moj sada vredi 7 miliona :)
Ali to nije bitno jer ne razmisljam o prodaji.

Znas u cemu ce biti fora 2032. godine? Bice fora u tome sto ce Bastos uci u igru 20 minuta, napravice 20 razlike za mene i onda ce da pusti moje izmene da brane prednost pred tvojim matorim Spancima ;)
U tom slucaju mi nece trebati 2 igraca po 4 miliona jer cu imati jednog od 12...

This Post:
00
125867.31 in reply to 125867.30
Date: 2/20/2010 8:38:21 AM
Overall Posts Rated:
740740
Slazem se za posetu. Uzeo si mnogo vise pogotovo u prvom delu sezone kada ja nikoga nisam dobio na strani. Ali moram na necemu da placam ceh sto treniram klince. Uzeo si oko 500k na posete + za kup... to ti izracunaj, ja ne znam koliko se para dobija u daljim rundama
A imao si 30k nedeljno vece troskove za plate...

Pa ovaj moj sada vredi 7 miliona
Ali to nije bitno jer ne razmisljam o prodaji.

Znas u cemu ce biti fora 2032. godine? Bice fora u tome sto ce Bastos uci u igru 20 minuta, napravice 20 razlike za mene i onda ce da pusti moje izmene da brane prednost pred tvojim matorim Spancima ;)
U tom slucaju mi nece trebati 2 igraca po 4 miliona jer cu imati jednog od 12...

bastos ce 2032-e imati oko 80 godina. sumnjam da ce moci moje spance da zove matorcima))

a to on vredi 7 miliona kao sto je onaj vredeo 8 pa ti uzeli pare. ili vredi 7 miliona da ga kupe Bukuljski divovi. pa ti bre imas jos 3 miliona kredita koji treba da vratis. ali ocigledno je da si resio da zavrnes druga.)

Advertisement