znaci ako ga u jednoj sezoni dva puta "us...re" da proda igraca sa platom 8000$ za 3M,a kupio ga za 800.000$, znaci da je na njemu zaradio oko 2M i na dva igraca...to je 4 M...svaka cast,
Evo sada sam ja uvucen u ovu pricu, pa cu onda da se i prikljucim!
Znaci postoje vec dosta stvari koji negativno uticu na preprodaju igraca(vec sam ih nabrojao)...I mislim da je to dovoljno...
Kao sto neko napisa/neko nalazi draz na TL.Evo ja npr.Ja dok sacekam da skoci skil igracu, ja vec za te dve nedelje uzmenio ceo tim i zaradio 2 miliona..:P :P Pa stvarno!!!To meni pruza draz...Ja sam stvarno krenu kasno das igram(pre dve sezone), ali pogledaj kakav tim imam, i jos 2.7 milona u kesu...I sve tradeom...Da bih stigao ove napumpane prvoligase sto pre...Zamisli da sam samo trenirao igrace, ja bih ima 3 igraca poluistrenirana(vredna od po 2 M)jednako ukupno 6M.Ovako imam tim vredan 14-15M...Zahvaljujuci transferima...
I ko sto neko rece to je neka vrsta umetnosti, snalazljivosti ili nazovi kako hoces...Znas kako kazu-snadji se pa zivi!:)
p.s Zato ovo boldovano je lepo receno!Ima tu i nekih vizuelnih fora(npr. MILION deluje dosta vise nego 990k, pa ga tamo stalno reklamiraj)...Evo ja sam i izmisljao nesto slao poruke menadzerima kada su mi bile potrebne pare(mada sam stvarno hteo da ga preuzme neki njihov drzavljanin, kao buduceg reprezentativca)pa sam kaznjen...Ima tu jos dosta nacina da uspes u igri...Aj u zdravlje!