auuuu sad mi je jasno da ste jedva docekali da mi vidite ledja :))dostojno cemo vas reprezentovati a vi budite najbolji kao do sada :))Samo da se nadas da neces da upadnes kod mene jer si mi stosta ostala duzna od prethodnih sezona ;)Cestitam na prolazu :)To je samo formalnost. Sredili smo sve sa Cikom :) E cuo sam da ce da se uvoze neke africke pcele ubice. Znas li ti nesto o tome? Opasne li su?? :):)Ako su to one iz Egipta (Misr-a) onda sam nacuo nesto da su mnogo dobro tovljene, vodjene na ispasu svakog petka i da su agresivne kao krvolocni psi ;)Kuku lele onima u ligi II u koju upadnu pcelice :P
auuuu sad mi je jasno da ste jedva docekali da mi vidite ledja :))dostojno cemo vas reprezentovati a vi budite najbolji kao do sada :))Samo da se nadas da neces da upadnes kod mene jer si mi stosta ostala duzna od prethodnih sezona ;)Cestitam na prolazu :)To je samo formalnost. Sredili smo sve sa Cikom :) E cuo sam da ce da se uvoze neke africke pcele ubice. Znas li ti nesto o tome? Opasne li su?? :):)
auuuu sad mi je jasno da ste jedva docekali da mi vidite ledja :))dostojno cemo vas reprezentovati a vi budite najbolji kao do sada :))Samo da se nadas da neces da upadnes kod mene jer si mi stosta ostala duzna od prethodnih sezona ;)Cestitam na prolazu :)
auuuu sad mi je jasno da ste jedva docekali da mi vidite ledja :))dostojno cemo vas reprezentovati a vi budite najbolji kao do sada :))