A jeśli ta osoba robi wałek tak każdemu, więc nie tylko przykładowo tobie, ale całej lidze, to wtedy dołącza do klubu oszustów ? A co kiedy cała liga się ustawia po układach koleżeńskich czyli np. ja z tobą, a inni z innymi jak wtedy nazwiesz taką ligę ?
Po prostu liga oszustów czy inaczej - skoro każdy się układa i wszystko gra, a szanse się wyrównują. Powiem ci tak hehe - z zasady wygląda to tak, że jak się nie układasz to spadasz z ligi prędzej niż do niej awansowałeś i nie miej złudzeń hehehe...Ja na przykład zakładam spółdzielnię aby spuścić Młoty Stargard za oszustwo jakie mnie spotkało w obu meczach finałowych, gdzie grając Low Postem jeden pasożyt doprowadził mi do kontuzji obie moje podkoszowe gwiazdy, a sędzia nie ukarał go nawet faulem technicznym, dlatego pałam żądza zemsty :) i zakładam spółdzielnię po awansie aby ich spuścić i co ty na to ?
Jak mnie czytasz Darknoza to wiesz co cię czeka hehehe...Nie uciekniesz mi i nie schowasz się w tej II lidze :)))) Spółdzielnia nadchodzi !!! HA HA HA...
Po krótkim namyśle: To był żart, ale i tak coś wymyślę :))) żeby nie było niesportowo na forum hehe...
Last edited by Rafik_VIP at 7/26/2010 6:53:15 PM