Tai, kad as galiu ir plesti arena ir kilti tuo pat metu... :) Va dabar galima sakyt losiau su 65k rosteriu (seip 82k bet mano labiausiai apmokamas zaidejas sugebejo gaut trauma pirmose sezono varzybose, pirma minute) ir nekart nepralaimejau, taip gaudamas 120k savaitini pelna, viska kolkas isleidziu arenai. Is pradziu ne nemaniau, kad si sezona galesiu paimti lyga, kai kitu komandu atlyginimai 120-220k., bet dabar mano tikslas butent toks... Na tikriausiai tu ir teisus, dabar reikes truputi pasistiprinti komanda, kad galeciau konkuruoti su kita konferencija, kuri yra stipresne t.y. tris savaites neinvestuot i arena ir parduot du jaunius. Taip tureciau gaut apie milijona... Nusipirksiu viena zema viena auksta krepsininka ir jau lyga panasiai bus mano.
Ka noriu pasakyti, kad IV lygoj bunant gali tuo pat metu ir laimeti lyga ir gerai praplesti arena... Aukstesniame lygyje plesti arena ir buti konukrencingam yra vis sunkiau, todel zemesnese lygose daug parankiau plesti arena nei tai daryti pakilus..