Minulou sezonu jsem to udělal jeden krát tento rok to udělám asi třikrát.
Příklad: (1) Basketbaloví šašci - (8) ČEŠŠŠÍÍ!! = chtěl bych aby vyhrál tým ČEŠŠŠÍÍ!!, protože jsou kadidáti na sestup. (Basketbaloví šašci jsou kadidáti na postup takže favorit je tým šašci)
Kdo to nepochopil tak trošku podrobněji v závorce u týmu je jeho aktuální místo v tabulce. Po = je koho bych chtěl, aby vyhrál po tom v závorce je koho tipuji na vítěze.
Zápasy ze skupiny BIG8:
(5) zikinátoři - (1) BK Slavia Prague = tak samoždřejmně chci, abych vyhrál já. (Favorit je jasný zikinátoři. Tipuji výhru zikinátorů aspoň o 19bodů.)
(7) BC MILTRA NJ - (4) Dynamo Kazach = chtěl bych, aby vyhrál tým z Nového Jičína, protože při velkém štěstí bych na konci sezóny mohl v tabulce skončit 3. jako minulou sezónu (Vítěz bude podle mně Dynamo.)
(8) BEKSA - (3) Bk Paradox = minulý zápas jsem porazil BEKSU o 50 bodů. Paradox porazil Atack and Defend takže chci, aby po tomto zápase měli stejně jak výher tak proher. (Jasný favorit je Bk Paradox, ale myslím, že o 50 bodů jako můj tým nevyhraje.)
(6) Atack and Defend - (2) Orlando Magic IIII = Tady fandím týmu z města Orlando. (Favorit by měl být Atack and Defend, ale nejsem si tak jistý, že to potvrdí.)
Zápasy ze skupiny GREAT8:
(4) Crazy Flash - (7) B.K. Železný brod = Tady fandím Železnému brodu. (Favorita tady nemůžu posoudit. Ale větší šance má možna Crazy, kvůli domácí palubovky.)
(1) Real Madrid - (5) Bob Team BK = Fandím Realu Madrid myslím, že od minulé sezony má lepší hrače. (Favorit je podle mně Real Madrid.)
(6) BC Koprivnice - (8) KOVO Ždánice = Oba mají po jedné prohře tady spíš fandím Koprivnici. (Favorit je BC Koprivnice.)
(2) Péra z gauče - (3) Surikatas Company from Litvínov = Tak tento zápas má favorita, ale já fandím týmu z Litvínova. (Favorit je Péra z gauče.)
Last edited by Youngsters at 4/26/2011 8:54:34 AM