BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 XVI

U21 XVI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
182795.21 in reply to 182795.20
Date: 4/25/2011 8:37:50 AM
Overall Posts Rated:
2020
Cestitam ti na pobedi,samo sa pobedana i nastavi u repki,i za svaku pobedu placas turu pica vec nam dodjes jednu,zelim ti puno uspeha,nadam se da ce dobri rezultati mladih da se nastave!!!!!!!!ZIVELI

This Post:
00
182795.22 in reply to 182795.21
Date: 4/25/2011 11:13:54 AM
Overall Posts Rated:
164164
Cestitke jos jednom, nadam se da te necu morati bas mnogo savetovati :PP
Hehehe... ;)

From: Trbazzi
This Post:
33
182795.23 in reply to 182795.22
Date: 4/25/2011 2:05:34 PM
Overall Posts Rated:
309309
Evo blizi se prva utakmica, jeste da je prijateljska, ali opet ici ce se na pobedu.
Entuzijazam nam je u kanalu sto bi se reklo, posto je velik broj igraca ubacen u tim, radi provere skilova, da se olaksa posao skautima. Entuzijazam ce biti resetovan u subotu, tako da ce za prvu takmicarsku utakmicu biti sve ok.
Danas ce se proveriti jos neki igraci i probati neke taktike. U petak ce verovatno biti izabrana desetorica igraca koji ce zapoceti kvalifikacioni ciklus, a po potrebi ce im se dodavati novi igraci.

Sto se tice Evropskog prvenstva, cilj nam je biti medju prve dve ekipe u ovim kvalifikacijama i ostvariti plasman tamo. Mislim da je to ostvarivo i to treba da nam bude jedini cilj. Ne treba odmah gledati mnogo unapred, da se ne bi ponovila prosla sezona, kada iako smo ostvarili istorijski uspeh i plasman na zavrsnicu Svetskog prvenstva, mogli mozda i dalje. Ne treba se zanositi sa visinama plata i slicnim stvarima, vec nikog ne otpisati unapred i lupati recke jednu po jednu. Koliko ja toliko i mi svi imamo mnogo da ucimo. Pre svega oko treninga igraca. Kada se gledaju igraci vodecih svetskih nacija, oni su mnogo univerzalniji od nasih. Imao sam tu srecu da prosle sezone razmenim neka iskustva sa selektorom mladog tima Trikolora, kod njih centri moraju imati dodavanje bar 8, spoljnu odbranu isto toliko, da ne lupam sada dalje. Svi spoljni igraci moraju imati dole osmice i slicne price. Ti isti njihovi igraci imaju manju platu od nasih na istim pozicijama jer su univerzaliniji, tj imaju ujednacene skilove, i onda se cudimo sto smo izgubili. Kod nas je primarni problem kako ti nekom objasniti da centra sa 18 god prvo trenira spolja ili pleja i beka unutra. Bavim se skautovanjem vec 5 sezona, i toliko vremena sam proveo ubedjujuci da pre svega zbog plata ako niceg drugog, menadzeri prvo malo dignu spoljne skilove, jer poucen licnim iskustvom sa Gruborom znam da je to jedini nacin da plata ne odleti, a da se napravi extra igrac. Ubedjen sam da sam ja trenirao prvo spolaj Grubora da bi sada bio medju top 3 igraca u igrici. Ali eto, na greskama se uci.

Skautima sam rekao otprilike kakve igrace zelim i kako da se prave. Znaci ici ce taj neki sistem da do 21 godine svaki igrac ima jednu sezonu na sekundarnim skilovima i ostale na primarnim. Ko hoce da slusa videce da nece pogresiti.
Jos jedan od problema je sto vecina igraca sa drafta dodje u IV ligu kod menadzera koji nemaju iskustva. Neki od njih hoce da treniraju igraca, ali ne znaju, pa dok se ceo proces objasni prodje par dragocenih nedelja, ako ne i pola sezone i vise. ima i onih koji nece da treniraju igraca i stavljaju ga na tl za abnormalne cifre. To je strasno.

Moramo svi da zajedno radimo da bi kroz koju sezonu nasa drzava bila medju 5 u ovom svetu. Mnogo da radimo. Pre neki dan sam procitao neciji post da se vidi na rang listi kako smo losi u obe konkurencije, nesto na taj fazon. Ovo je za mene extra, sa obzirom na nacin treninga, broj prvoligasa koji treniraju klince, broj ljudi koji se interesuje za repku. Npr ja sam danas rekao da se javi ako je neko zainteresovan da pomaze mladima, javio se samo jedan covek i to BOSKOVIC. Skoro pa smesno. Lako je pljuvati, ajde da svi doprinesemo da bude bolje.

Na strani U21 tima su napisana imena skauta. Neki od njih su dobili spiskove, neki ce u toku veceri, tako da ce vas kroz koji dan kontaktirati. Ja bih se zahvalio menadzerima koji su podredili timove treningu nasih nada, svaka cast na tome. Kent, Drazini klinci, OK Sljivovica, Scorpions mld, Topola Eagles, Noipmahc, Ciletovi majstori da ne nabrajam dalje. Iz sezone u sezonu izbacuju extra igrace i hvala im na tome. To su samo neki od klubova, ima ih jos. Ali ne mnogo. Neki od njih su prva liga, neki treca, sto pokazuje da u svakoj ligi mozes izdrzati a da treniras igrace, domace.

Last edited by Trbazzi at 4/25/2011 3:20:12 PM

This Post:
00
182795.24 in reply to 182795.23
Date: 4/25/2011 2:09:36 PM
Overall Posts Rated:
309309

Sto se tice rukovodjenja reprezentacije u utakmicama, odluka ce biti samo moja. Licno cu snositi odgovornost za sve rezultate. Savetovacu se sa ljudima cija misljenja cenim i koji su voljni da pomognu. Martinenko, Jabus i BOSKOVIC je ekipa iz prosle garniture koja ce i dalje da mi pomaze oko taktike, neki manje, neki vise. Uz njih ce biti i klan Ivkovic, Mirko i Milan, dva momka koji su na buzzeru najvise od svih i koji se trude maximalno da pomognu. Tu su i dobri LeBron, mlado momce u koga imam mnogo poverenja, kao i Bata Zamlata, manje vise novajlija, ali isto vredan deran. Sirko i Superstar su uvek tu da uskoce i njihovu pomoc mnogo postujem i zahvaljujem im se na svemu. Dumbu pustam da drka jaja u A timu, ove sezone i od njega rezultate ocekujem, ako ne ocekujem da prepusti junioru mesto. Tu su jos neke indivivue, ali njihova imena vam ne znace puno.
I dobri Golub ce biti sljaker. ;p

Toliko u prvom izvestaju nadam se da cete pratiti tekmu za 20 min i da ce ovo moje kenjanje u gornjem postu da upali.

SLUSAJTE SKAUTE. :D

Trbazzi

This Post:
11
182795.25 in reply to 182795.24
Date: 4/25/2011 4:46:06 PM
Overall Posts Rated:
6868
mojne se ljutis, ali si mnogo poceo da filozofiras...vec sam se pokajao sto sam ovo do pola procitao...

This Post:
00
182795.26 in reply to 182795.25
Date: 4/25/2011 4:52:52 PM
Overall Posts Rated:
309309
Iskreno nisam ni ocekivao da ces ti shvatiti bilo sta od toga tamo napisanog, sa obzirom da igras ovo vec 13 sezona a u trecoj si liZi i imas 18 igraca u timu. Jesi bio odsutan ali opet se vidi da za 13 sezona nisi puno toga naucio. Ne znam sta tamo vidis kao filozofiranje, samo realno stanje. Ne moras citati moje postove, ima sigurno kome ce koristiti. Svako dobro Smekeru!

From: AirWolf

This Post:
00
182795.27 in reply to 182795.26
Date: 4/25/2011 5:08:06 PM
Overall Posts Rated:
100100
Ako sam ista "uzeo" sa ovog foruma, pa da koristim i u RL, jeste da nakon rasprave kazem "Aj u zdravlje" ili "Svako dobro!" :DDD

This Post:
00
182795.28 in reply to 182795.27
Date: 4/25/2011 5:10:43 PM
Overall Posts Rated:
309309
Vidis da od mene mozes nesto i da naucis. :) Mrzim da se raspravljam po forumu, vec neistomisljeniku pozelim sve najbolje i nestanem. ;)
Eto jednom da ti i ja normalan post razmenimo!

From: AirWolf

This Post:
00
182795.29 in reply to 182795.28
Date: 4/25/2011 6:24:52 PM
Overall Posts Rated:
100100
Da l' nas to ocekuju bolja vremena? :D

This Post:
00
182795.30 in reply to 182795.26
Date: 4/25/2011 6:47:53 PM
Overall Posts Rated:
6868
Iskreno nisam ni ocekivao da ces ti shvatiti bilo sta od toga tamo napisanog, sa obzirom da igras ovo vec 13 sezona a u trecoj si liZi i imas 18 igraca u timu. Jesi bio odsutan ali opet se vidi da za 13 sezona nisi puno toga naucio. Ne znam sta tamo vidis kao filozofiranje, samo realno stanje. Ne moras citati moje postove, ima sigurno kome ce koristiti. Svako dobro Smekeru!

Hvala ti sto si mi otvorio oci! xD
Nisam neistomisljenik, nego samo kazem da si mnogo filozofirao u postu. Mogao si ono mnogo lakse da srocis, a ne da se peglas pola sata...retko koji novajlija bi citao post koji ima vise strana nego prosecna knjiga u knjizari...
Zelim ti sve najbolje sa U21, ali ubuduce, manji sadrzaj, veci kvalitet texta. Prijatno, ajd' u zdravlje!

From: MADZZ

This Post:
11
182795.31 in reply to 182795.24
Date: 4/25/2011 8:39:37 PM
Overall Posts Rated:
2727

- Majstore samo napred
- Podrska za tebe
- Koga zanima neka cita
- Sasvim korektan selektorski izvestaj

Advertisement