δε μου λες εσυ που τα ξερεις μηπως ξερεις πως ανεβηκε η Καβαλα απο την Δ κατευθειαν στην Β ????.....λοιπον αυτο το ΑΦΜ ξεκινησε απο τον Ποσειδων Ν.πορων!!!απο εκει πηρε ο μακαρος τις μετοχες......
Καταρχάς ποτέ δεν είπα ότι τα ξέρω όλα... μάλλον εσύ το κάνεις και λες ανακρίβιες ....Ψάξε λίγο καλύτερα και πες μας ξάνα αυτό που λες περί Ποσειδων ΝΠ και τι σχέση έχει με την ομάδα της Καβάλας.Κάνω λοιπόν μια ιστορική αναδρομή για να δεις οτι είσαι λάθος...Ο Ποσειδών ΝΠ ήταν μια ομάδα που ανέβαινε τις κατηγορίες χάρη στον πρόδρο της Αλέξανδρο Αγγελόπουλο νομίζω τον έλεγαν ο όποίος συνελείφθει στις 13-7-04 έπειδη μετέφερε σ ένα πλοίο 5,5 τόνους κοκαίνης.Έτσι λοιπόν οι Νέοι Πόροι δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα τησ Β΄ και τελειώνουν με 0 βαθμούς(αν πέρναγε το βαπόρι μάλλον θα πήγαιναν Τσάμπιονς Λιγκ)
2004-2005 Ποσειδών ΝΠ Β΄Εθνική 0 βαθμοί ....Καβαλα 3η στο πρωτάθλημα της Γ
2005-2006 Καβάλα 7η στην Γ΄
2006-2007 Καβάλα 5η στην Γ΄
2007-2008 Καβάλα 1η στην Γ΄
2008-2009 Καβάλα 3η στην Β΄
Η συνέχεια στην Α΄
Όσο για την ομάδα μου που λες συμφώνω εαν είμαστε μπλεγμένοι σ όλα αυτά να πέσουμε στην Δ΄να καθαρίσουμε να φύγει και η ρετσινιά από πάνω μας και σε τρεις χρονιές σαν μεγάλη ομάδα θα είμαστε ξανά στην Α
PS. H τρίπολη θα πάρει λένε την θέση του Ηρακλή και ο Λεβαδειακός αρνείται να παίξει πλέι οφ επείδη εκείνος έχει ενημερώτητα και οί αλλοι όχι(αν εξαιρέσουμε την Δράμα) και συμφωνούμε απόλυτα ότι είναι βουτηγμένες όσο δεν πάει και αντιπαθητικές σε αντίθεση με την δικιά σου ομάδα
Last edited by kapetan_fasarias at 6/24/2011 8:53:02 PM