καλη ιδεα αυτη με τις προβλεψεις ας το εφαρμοσουμε,θα μας δινει και εφοδια για κουβεντα.Οσο για το θεμα του φιλου Σπυρου, θεωρω πως δεν μπορουμε να κρινουμε οτι τα οικονομικα ειναι πιο σημαντικα απ'τις τακτικες και το διαβασμα του αντιπαλου η αντιστροφα.Παιζουν ολα τον ρολο τους.Μια αποτελεσματικη ομαδα ειναι αυτη που δινει το ιδιο βαρος και στο μπατζετ και το γηπεδο αλλα και στην στρατηγικη
Τελοσπαντων,αφου δεν εχει αρχισει κανεις να δινει προβλεψεις θα δωσω εγω μια προσπαθεια.Οποιος δεν συμφωνει με τις επιλογες μου μπορει να πει την αποψη του ελευθερα,να γινεται κουβεντα:).
Ας αρχισουμε λοιπον:
Aliens-Rationalistas:Εδω πιστευω ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα.ο Ανδρεας εχει αρκετα ακριβη(ενταξει,πολυ ακριβη):) ομαδα αλλα και τις γνωσεις για να την χρησιμοποιησει σωστα.ασε που μετα απο τοσο καιρο φανταζομαι δεν προκειται να αφησει κανεναν να μπει αναμεσα σε αυτον και την ανοδο.η ομαδα μας αν και με νεο αιμα ειναι ακομα σε κατασταση αναμονης και δεν ειναι ετοιμη για ανοδο.Aliens-Rationalistas 90%-10%.
Minoan Bulls-Cartomania:και εδω πιστευω δεν χρειαζεται πολυς σχολιασμος ειδικα μετα απο την ακατανοητη για μενα αγορα του Mprinis απο τους Cartomania.Δινω 70% στον Δημητρη και 30% στον DukeG.
teoramones-Lazy Mamas B.C:πριν απο μιση σεζον τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα,τωρα ομως που οι Lazy ειναι σε κατασταση αναδιοργανωσης πιστευω θα δυσκολευτουν αρκετα να παρουν αυτο το παιχνιδι.teoramones 60%,Lazy 40%.
Hardsome Allstars-ippokraths:Οσο για τους δυο καινουργιους απο την iv στην μερια των κοκκινων,πιστευω ειναι αμφιρροπο το αποτελεσμα.αν και ειναι απο την iv δεν πρεπει να υποτιμηθουν οπως εμαθαν οι teoramones με τον ippokraths χθες.Δινω 45%-55% γιατι ο ippokraths εχει την εδρα.
Δεν εχω αλλο χρονο τωρα, αλλα με την αλλη θα καθησω να κανω το ιδιο και για την μερια των μπλε.Καλη τυχη σε ολους.