BuzzerBeater Forums

Slovenija - IV.12 > Sezona 18

Sezona 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
203106.21 in reply to 203106.20
Date: 12/29/2011 1:05:58 AM
Overall Posts Rated:
88
Se stvari ,ki so sicer nepomembne a nas utegnejo zanimat.Bliza se koncnica do kdaj lahko kupim igralca.2 do 3 tedne preden(letos samo 3 dni prej) se da prodajat igralca se izpise datum do katerega lahko prodajamo igralca.po tem datumu imamo se tri dni da ga kupimo.ko je 4 dan in ena sekunda smo zamudili.Se to takrat najlazje dobro prodate saj ljudje ce zelijo napredovat MORAJO kupt.Poleg tega pa igre v koncnici spadajo pod tv prenos konec leta je pa pomemben zato ker zogice od letos zadovoljstva se prenesejo na nasljednje leto ko pise na splosno sem bil zadovoljen lansko leto z igro ekipe in traja vso leto brez spreminjanja.Po treh tednih in 4 dneh pise ta igralec ne more igrat v koncnici.Kot smo do sedaj ugotovili na prijatelskih tekmah damo samo tiste ki imajo najmanj minut,ker pa je igra tako zapletena,da ni carobne formule 3 igralce po 48 minut osebne napake,prevec vodmo vsili menjave itd je za mene nora pomoc med tekmo VEC v anglescini MORE.Pa saj to vemo bos rekel .Aja pa gledas tekmo z uzitkom jaz jo .npr moj igralc ima 3 treniram en dobil na prvi tekmi 6 os napak druga tzekma v rezervi skupaj 56 minut en drug 40 minut zgubili 8 minut 3 ki ga ne treniram ob najbolsem razpletu bo dobil razliko minut zato je prijatelsko uzitek gledat saj gledam koliko minut bo dobil 3 treniranc,saj nam more cez tekmo kaze minute igranja.bonus ce je pri nas nam pomaga ce je pri nasprotniku pa nasprotniku.ekipa je dala prevec favlov vsak nasleden favl prekrsek so prosti meti.Ali je mit ,da so doloceni igralci bolj nagnjeni k prekrskom ker nekateri celo na prijatelske tekme dajejo najbolse.ker nekateri celo z osmimi igralci organizirajo prijatelsko potem pa kliknes ekipo starejsi vsi od 25 let.Vec tednov vec 80 minut igranja nevarnost poskodb.lp

Last edited by scanners at 1/23/2012 9:31:50 AM

This Post:
00
203106.22 in reply to 203106.21
Date: 12/29/2011 2:08:18 AM
Overall Posts Rated:
88
Ne glede na to kaj sem napisal ima trener slovenske reprezentance prvo in zadnjo besedo.Ce zelite ,da vas igralec igra saj samo on ve za kaksno taktiko in zacetne skile lahko trenira.Ker predvidevam ,da kontaktira s pomocniki tudi oni.
Prednosti zelo visoke vzdrzljivosi so igralec igra lahko celo tekmo.slabosti pa ze na dveh tekmah dobi prevec minut in ga moramo dati vsak drug teden dati vsaj enkrat v drugo postavo.Ce mu ne zelimo scasoma poslabsati osebne pripravljenosti.ocena le te je dmi.
Ali visoka vzdrzljivost kaj vpliva na osebne napake?Odgovora ne vem.
Ali vplivajo blokade na manj osebnih napak? Ja (osebno mnenje v katerega ne bi dal roke v ogenj to se vidi predsem pri centrih)
Kaj je pomembnejse napad ali obramba?Moje mnenje je ,da je bolj odvisno od tipa igralca.
IN ce se vztraja pri vprasanju? Verjetno obramba saj slabsi napad lahko goljufamo z teci in vrzi ali gibanje.
Ali to velja tudi za visje lige 1 skl in 2 ligo?Ne vem
Tam imajo vsi igralci ze tako mocen met iz skoka ,da obrambe 23 in 32 in najmocnejsa zunajna obramba131 ne delujejo vec nujno in je dostikrat dobr edino moz na moza.saj drugace mecejo od zelo dalec( ampak moz na moza visje lige 1 in 2 lige ne pa 4 lige)
IZ LADJE.lp
Za tiste ,ki ste prebrali a mogoce niste zastopili.v 2 in prvi ligi imajo tako mocen met iz skoka ,da zadanejo od tako dalec od trojke npr se dva metra ,da jih obrambni igralec ne pokriva.obrambni igralec stoji na trojki on pa mece dva metra stran in zadane.moz na moza pa ga pokriva zunaj trojke.To so navodila za zacetnika ne za prvo ligo ok .
Torej 1 in druga liga mož na moža 3 in 4 liga 131.
V katerih primerih vseeno zgubimo.Ce ima nasprotnik celo ekipo boljse razpolozenje.Lep primer je moja zadnja tekma.Moj nasprotnik je bolje pokupil 1 peterko a so zaradi zacetnega slabsega razpolozenja ze v tretji cetrtini omagali v cetrti pa komaj se hodili.ce bi se dobila na zacetku sezone bi me z isto ekipo proti istim igralcem premagal 20 pik.lp

Last edited by scanners at 4/9/2012 2:35:46 PM

This Post:
11
203106.23 in reply to 203106.22
Date: 12/29/2011 2:56:55 AM
Overall Posts Rated:
88
POŠKODBE:
Sistem bb ja buzzer beatra prevod ob zvoku sirene saj velja ,da kos velja tudi ce je proti koncu sirene nam omogoča ,da lahko že 9 minut in 59 sekund pred začetkom tekme vemo kdo se nam bo poškodoval.15 minut pred tekmo ne moremo več nastimat postave.To vidimo tako ,da kliknemo na naslednjo tekmo ,ki jo bomo sele igrali npr cez dva dni.
Na žalost ne vemo ob tem podatku za koliko casa.a ce smo pazili na minute zelo redko vec kot le to tekmo.ni nujno vcasih dobi nasprotnik nesportno osebno napako.
1 teden-to pomeni poškodovan od 1 do dveh tednov (1 dan do 13 dni)oklepaj za ctiste ki berejo a ne razumejo kaj berejo
2 tedna -poskodovan od 2 do 3 tednov
3 tedne-poškodovan od 3 do 4 tednov
itd lp

This Post:
11
203106.24 in reply to 203106.23
Date: 12/30/2011 9:05:50 PM
Overall Posts Rated:
88
Verjetno vas vecina raje klikne buzzer beater s best in takoj po zemljevidu najde drzavo kjer vidi stevilke uporabnikov in forum.pa se lazje je najti.Moznosti tukaj ,da prides do istega rezultata je velik.Zemljevid se vam pojavi takoj ,ko kliknete katerokoli zastavo drzave.
Pustimo tuje forume za zdaj.
Ce pazimo na razpolozenje in minute zdravnika ne rabimo.
Ce pazimo na cene dvorane in zmage je stik za javnost vprasljiv.
Vseeno pa je pomemben ce kupimo NAVIJANJE OBCINSTVA (crowd involmenentekipa bo doma bolje igrala.
ali pa ce kupimo national appeal PREPOZNAVNOST trener na tujem vzpodbuja navijace zniza prednost domace dvorane ,ko smo v gosteh.Torej igralci bolje igrajo na tujem ceprav ima nasprotna ekipa se vedno prednost domace dvorane.lp

Last edited by scanners at 4/20/2012 11:17:49 AM

This Post:
00
203106.25 in reply to 203106.24
Date: 1/1/2012 12:12:13 PM
Overall Posts Rated:
88
Ce trener osebno ne tahteva se prostih metov in vzdrzljivosti pri igralcih nikoli ne trenira za tiste ,ki trenirajo mladunce ,da igrajo za u21.Ceprav se financno splaca (NE DVIGNE PLACE NE VPLIVA POTENCIAL,SKACE TUD PRI 35 LETNIKIH PM)in skace bliskovito prosti meti je skoda casa.Ko pa so enkrat starejsi od 21 pa zna biti zelo zazeleno.spet odvisno kako dober je.Prosti meti pravilno ,ko jih igralec zna ostanejo skoz isti medtem ,ko vzdrzljivost celo pri 19 letniku primer moj igralec tomo je padel iz 5 na 4.ce z misko pogledas igralca a ga ne kliknes vidis stevilko.za tiste ki znajo brati a ne razumejo iz sprejemlivega mi je padla vzdrzljivost na nezadosten.Da ne bo kdo mislil uci nas ,da se vzdrzljivost ne trenira sam pa jo je dvignil.Tomo se je tak rodil.vklucil sem se v igrco v sredini sezone po tekmi odl 8 in dobrih 8.(17/ sezona).sedaj 18 sezona.Ker dva treniram in je 18 letnik boljsi na dolgi rok igra 19 letnik skoz v menjavah in ceprav je bil v skilih in igri zaradi pol leta dalj treninga bolsi.zaradi tega ker je igral v menjavah (Za tekmo vseh zvezd PRIJATELSKE TEKME minute od treninga npr skoki ne stejejo v tockovanje)to pomeni trening dobi a statitika tockovanje za tekmo vseh zvezd ne gre,ga ni bilo na tekmi vseh zvezd saj enopozicijski trening ne omogoca pravicne razporeditve minut in je dobil tomo npr skoke od 15 minut damjan od 30 na tekmo 2 tekmi tomo 30 minut,damjan 60 minut. itd.Ostalih 18 ali vec je dobil tomo na prijatelskih a dosezki niso vpisani za tockovanje tekme vseh zvezd.
Torej vzdrzljivost npr 8 dober ali vec pove da bo igralec na tekmi igral okoli 40 minut.Dobr za tekmo brez menjav razen ce prevec zmagujemo.Dal bi se goljufat in dajat slabso ekipo ,da bi dobil cel trening proti boljsi nasprotnikovi ekipi.A bi reskiral ,da tekmo zgubimo.A to bi delal le ce bi 3 zelo dobre slovence treniral.lp
Me je sploh kdo zastopu?

Last edited by scanners at 1/13/2012 9:01:44 PM

This Post:
00
203106.26 in reply to 203106.25
Date: 1/1/2012 6:53:05 PM
Overall Posts Rated:
88
rival history prevod hmm mogoce medsebojne tekme.Če bi šlo zares bi bila to najpomembnejša stvar.tako pa je bolj odvisno od posameznika.Meni je ta stvar uzitek saj jo kliknem pred tekmo z naslednjim tekmecem v moji ligi.NPR sedaj sem kliknil torkovega tekmeca.Na desni strani imam rival history lahko si ogledam obe tekmi na prvi me je premagal 76: 64 na drugi me je premagal 88 : 58.ce bi vi kliknili red hot chili players vam verjetn , razen ce ste v moji ligi ne bi izpisale tekme ker se niste s tem mostvom igral.Imam tudi statistiko ,kateri nasprotni igralec je dal najvec kosev.lahko dam proti temu svojega z najboljsega obrambnega igralca..itd.No tega ne pocnem ,ker se mi ne ,da a to ne pomeni da ni supr zadeva.lp

This Post:
00
203106.27 in reply to 203106.26
Date: 1/1/2012 11:36:04 PM
Overall Posts Rated:
88
Trening ali izbira trenerja
Osebno imam superior specializacija career extension napreden trener.
Kar bom napisal sem bolj prebral kot ,da bi vedel.
Vcasih je bilo 12 stopenj trenerja.sedaj 7.
7 do 10 stopnja trenerja vcasih je sedaj strokoven 7.
To pomeni ,da se med 10 in 12 stopnjo trenerja drenajo napreden ugleden in vrhunski trener.in glede na to ,da za vrhunskega trenerja nima nobeden prevec stane bom osebno vztrajal pri naprednem in ko bom kupoval zraven za vsak slucaj gledal ugledne.
Zelo rad bi povedal kaj je vaznejse placa ali visina pa odgovora ne vem.Placa je rezultat starosti in sestevka skilov.Pa zaradi enega visjega skila treniranc hitreje napreduje?Verjetno so odgovor pogruntale 1 drzave na svetu zato pa so prve.lp

This Post:
00
203106.28 in reply to 203106.27
Date: 1/4/2012 8:27:12 PM
Overall Posts Rated:
88
ce dvigujemo osebno razpolozenje iz awfull 3 slabo na gor.torej igramo prevec minut brez skrbi vkolikor je slabo razpolozenje zaradi neigranja prevec minut ni razlog za poskodbe 80 do 90 minut vcasih celo vec igranja.vendar ,ko pa pridemo do odlicnega 9 razpolozenja ,pa moramo skoz pazt na minute ,da ne pride do poškodb.Vec tednov z odlicnim razpolozenjem igranja prevec minutje nevarnost poškodb.(ceprav je to tezko dosec saj se razpolozenje sestevek zadnjih 2 tednov sesteva in ce je vec kot priblizno 130 minut se da zgoditi ,da celo pada)Sprva nisem mislil napisat te razlage a ne zelim ,da bi me kdo narobe zastopu.lp
Ce pa je slabo razpolozenje posledica ,ko je nekdo iz odlicnega igral prevec npr 120 minut padel na dober razpolozenje spet prevec 100 minut padel na zadovoljiv ,spet prevec pade na slab 3 preutrujen ,no tu pa mora pocivat.lp

Last edited by scanners at 1/19/2012 10:21:16 AM

This Post:
00
203106.29 in reply to 203106.28
Date: 1/5/2012 9:23:25 PM
Overall Posts Rated:
88
Torej do sedaj smo se naucili če želimo po strogem prednostnem seznamu dati 3 igralcem 48 minut treninga je to mogoce le če imajo igralci dosti visoko razvite blokade ter ,da imamo slabso ekipo ali pa priblizno enako ekipo kot nasprotnik saj ce prevec zmagujemo nam trener vsili menjave.lp
Meni je ,ko sem preveč zmagoval in nisem dal menjav trener vsilil računalniškega igralca lucky fan a za 2 minuti.lp

Last edited by scanners at 2/13/2012 8:32:20 PM

This Post:
00
203106.30 in reply to 203106.29
Date: 1/5/2012 9:24:44 PM
Overall Posts Rated:
88
Zakaj blokade visoke preprecijo 6 osebnih napak ce zgubljamo trener upošteva strogo po prednostnem 100 procentno..lp

This Post:
00
203106.31 in reply to 203106.30
Date: 1/5/2012 10:52:29 PM
Overall Posts Rated:
88
Trenutno trenira za slovensko reprenzetanco u21 7 slovencev en srb ter 7 tujcev:
1.Primož Špes plača :47 508 manager U21 David M 2 slovenska liga
2.Darjan Lovrinc plača :45 705 manager Cecily arrows 4 liga FILIPINI
3.Zare Drenovec placa:43 137 manager VIOLADRES DELVERSO CB ŠPANIJA
4.DEAN POLH plača:30 773 manager BONIFIKA slovenska 2 liga
5.Davor Blay plača :30 698 manager KK SKICA slovenska 3 liga
6.Gabrijel Bečaj plača:27 084 manager KK RUDAR SKL liga (1 slovenska liga)
7.Rok Vidovič plača:23 647 manager CHISPEAO CHILE
8.Toni Polič plača:23017 manager QUERCUS WOLVES Slovenska 3 liga
9.Ožbolt Devetak plača:22503 manager NORTHWEST CASCADES 4 liga USA
10.Dušan Šušteršič plača:21911 manager RAKETE SCNAELLHAUSEN DEUCHlAND
11.Ranko Lavrenčič plača:21 748 manager SAHALOO 4 liga EESTI
12.Alan Brezigar plača:21 240 manager BREIZHMAGISM 3 liga FRANCE
13.Rok Čuk plača 21 140 manager:DEEPDISH 3 liga SRBIJA
14.Jaro Fijavž plača 20 568 manager:OLIMPIJA 96 slovenska 4 liga
15.Vinko Kakacil plača:20 034 manager LOGATEC 2003 sl 2 liga (trenutno se prodaja kot prejšni teden Petelinje)
Vsem klubom iskrene čestitke.To kar je tu danes zapisano mogoče na današnji dan res ni pomembno pomembno pa je za nasljedna leta.Primer na forumu sem videl skile duleta gačića ,ki je svoje čase dvignil ugled slovenije .Tako bo lahko vsaj po plačah plus videlo se bo kateri klubi so ne samo sposobni pač pa tudi pripravljeni pomagat.in če nimaamo ravno takrat dovolj denarja ,da kupimo igralca jih lahko opozorimo.lp

Advertisement