Ce trener osebno ne tahteva se prostih metov in vzdrzljivosti pri igralcih nikoli ne trenira za tiste ,ki trenirajo mladunce ,da igrajo za u21.Ceprav se financno splaca (NE DVIGNE PLACE NE VPLIVA POTENCIAL,SKACE TUD PRI 35 LETNIKIH PM)in skace bliskovito prosti meti je skoda casa.Ko pa so enkrat starejsi od 21 pa zna biti zelo zazeleno.spet odvisno kako dober je.Prosti meti pravilno ,ko jih igralec zna ostanejo skoz isti medtem ,ko vzdrzljivost celo pri 19 letniku primer moj igralec tomo je padel iz 5 na 4.ce z misko pogledas igralca a ga ne kliknes vidis stevilko.za tiste ki znajo brati a ne razumejo iz sprejemlivega mi je padla vzdrzljivost na nezadosten.Da ne bo kdo mislil uci nas ,da se vzdrzljivost ne trenira sam pa jo je dvignil.Tomo se je tak rodil.vklucil sem se v igrco v sredini sezone po tekmi odl 8 in dobrih 8.(17/ sezona).sedaj 18 sezona.Ker dva treniram in je 18 letnik boljsi na dolgi rok igra 19 letnik skoz v menjavah in ceprav je bil v skilih in igri zaradi pol leta dalj treninga bolsi.zaradi tega ker je igral v menjavah (Za tekmo vseh zvezd PRIJATELSKE TEKME minute od treninga npr skoki ne stejejo v tockovanje)to pomeni trening dobi a statitika tockovanje za tekmo vseh zvezd ne gre,ga ni bilo na tekmi vseh zvezd saj enopozicijski trening ne omogoca pravicne razporeditve minut in je dobil tomo npr skoke od 15 minut damjan od 30 na tekmo 2 tekmi tomo 30 minut,damjan 60 minut. itd.Ostalih 18 ali vec je dobil tomo na prijatelskih a dosezki niso vpisani za tockovanje tekme vseh zvezd.
Torej vzdrzljivost npr 8 dober ali vec pove da bo igralec na tekmi igral okoli 40 minut.Dobr za tekmo brez menjav razen ce prevec zmagujemo.Dal bi se goljufat in dajat slabso ekipo ,da bi dobil cel trening proti boljsi nasprotnikovi ekipi.A bi reskiral ,da tekmo zgubimo.A to bi delal le ce bi 3 zelo dobre slovence treniral.lp
Me je sploh kdo zastopu?
Last edited by scanners at 1/13/2012 9:01:44 PM