no tak ale czy jest sens tyle kasy pakować w ten twój trening...mówię jak robisz pod kadrę albo farmę typu "kupuję młodzika nabijam go maksymalnie szybko i po 1-2 sezonach sprzedaję" to może i tak...ale w każdym innym przypadku nie ma to sensu.
nie radziłbym im podążać Twoją drogą, bo myślę, że prędzej się w taki sposób pogrążą niż zmontują dobry zespół...niech się rozwijają bardziej równomiernie, a nie wszystko wydasz na trening, a reszta teamu słaba, bo na nic cię nie stać z takim zyskiem na tydzień...a z tego co ich zrozumiałem to zależy im na drużynie i odnoszeniu sukcesów, a nie robieniu farmy graczy jak w twoim przypadku.
wg mnie masz zbyt radykalne podejście jeśli chodzi o ten trening...pomagam w grze drużynie, która gra sezon dłużej od ciebie (od końca sezonu 16) i on już idze na mistrza 4ligi i pewnie awansuje do tej 3, bo w meczach nie daje nikomu szans na rywalizację...ma solidny wyrównany team, długą ławkę - jest w czym wybierać jeśli chodzi o rotację i bardzo solidnych trenowanych grajków wartych naprawdę dużo...team rozwija się równomiernie, szybko robi naprawdę duże postępy, ma duży kapitał (w zawodnikach, dużej, rozbudowanej hali) i osiąga sukcesy...trzeba czegoś więcej?
Last edited by Huanito at 4/22/2012 8:41:14 AM