Ka reiskia musu ? :D Esi susidvejines zmogus kad save vadini musu ? :)) Ar siaip lb vienisas, kad nori kazkam priklausyti, tai limpi prie kokios nors nuomones ir bandai karingai rekaut prie saves priskirdamas kitus zmones :)) Paklausk ju nuomones, manau, ne vienas cia forume su tavim nenoretu buti "musu" :D:D
O del rasynejimo, nu, ka noriu ta rasyneju, savo nuomone o ne tavo rasau, o tau patinka ar nepatinka, ne mano reikalas. Turi kitokia, nuomone ja issakyk, sitoj temoj ne apie mane diskutuojam, nes as nei zaidziu rinktinej nei treniruoju, diskutuojam apie rinktine Lietuvos, tiek zaidejus, tiek trenerius. O tu turbut lb jauties nuskriaustas be demesio, tai vietoj diskusijos, geriau uzsipulti galvoji mane, taip nukreipt diskusija i kazkoki marozu lygi, kur nevienas negaletu nuomones sakyti, tik taves pasiklaustu kaip isties yra ? Keno noresiu, to varda ir menkinsiu. Tu girk ji, jei tau jis atrodo lb geras treneris, taves gi nelieciu ir apie tave nediskutuoju. Matyt argumentu jokiu neturi uz Kemzura, tai darai akcija pries Pauliu :D Ir kazkoki "musu" klana isivaizduoji :D