Одлична ретроспектива на овие годишни награди за кои слободно може да се каже дека се светски а сепак наши :)
Од сезона во сезона сте ги подобрувале критериумите за наградите а најдобрите промени според мене се направени во сезона 14.
Да не заборавам, не е баш лесно да отекуваш очи во табели и правиш споредби на ситни детали од еден до друг играч. Сезона по сезона.
Дефинитивно го потврдувам ова, бев активен член на скаутинг тимот кога се организираа првите годишни награди и едвај најдов начин да си ја исполнам својата обврска како скаут зошто не беше воопшто лесно да зјапаш цело време во бројки и табели и да одлучиш кој играч да биде награден. Затоа имате целосен респект и подршка од мене за овие награди и би требало целата наша заедница да ги подржи.
Реагирав мислејќи дека има грешка, не е баш исто дали се 5 или 8 зелени стрелки, после реагирав на периодот од сезоната кој го игнорирате за наградите но после се што беше кажано и објаснето може само да се каже дека од реално изводливите критериуми сте го избрале најдобриот :)