Sta ja ima da pricam? Sramota je da ovakav tim kakav posedujem igra plej of trece lige. :) Posto sam bas slabo pratio desavanja u ligi, fokusiran samo na sebe i svoje rezultate, ne mogu mnogo da ulazim u problematiku. Neuporedivo jaca plava konferencija, moja nocna mora. Ako ne racunamo bota, imao sam skor 2-5 protiv vas. Osnovni cilj (opstanak) je ispunjen. Danas necu izaci sa belom zastavom, ali nemam puno sansi protiv Devilsa. Sokolovi i Ivanjica bi mogli da odigraju zanimljiv mec. Na strani Sokolova je domaci teren i ent(rekao bih), a na strani Ivanjice kvalitetniji tim. Sto se plavih tice, usudjujem se da kazem da se derbi prve runde igra u Dragons centru, kod Predraga. Sada vidim ovaj potez Ucitelja u proslom kolu, i nikako mi nije jasan. U cemu je logika da "biras" tezeg protivnika u plej ofu? Druga utakmica ce biti spektakl, ako ne bude nekih kalkulacija. Mozda ludo, ali ocekujem da Bluzeri pobede. Dakle, finala konferencija bi trebala biti: Predragon-Bluzeri i Belgrade Devils-Ivanjicki Alkoholicari. Srecno svima, i bez grube igre. Povrede su poslednje sto zelimo.