Ha valaki, aki több éve scoutol és érti a dolgát azt mondaná nekem, hogy figyelj, kell ez a játékos NT-re és így meg így edzük, akkor arra nyílván hallgatnék, ebből nem lenne probléma
NT-re kell kb 2-3 dobógép, egy ilyen játékos 26 éves korára már beérik (vagy akár 25), innentől kezdve 33-34 éves koráig játszhat az NT-ben (ha nem jön helyette addig jobb, bár ugye ha jól van edzev egy monoskilles olyan nagyon sokkal jobb nem jöhet). Tehát kb 8 szezon alatt kell ezt a 3 dobógépet lecserélni, 8 szezon alatt remélem lesz 3 hall of famer, akit edzenek is rendesen, ha nem akkor persze marad az MVP.
Úgy gondolom, hogy a válogatott nincs megfelelően menedzselve. A fórum pang, nincs interaktivitás. Egy átlag felhasználó vagy a panaszkodást olvashattja a fórumon, vagy annyit, hogy szép győzelem volt grat. A keretetet nem látja, nem tud igazából beleszólni, drukkolni, mert nincs erre lehetősége.
Én ezen változtatnék a beszédemben leírtakkal (új játék, ts szoba, aktívabb külső fórum, körlevél). Szerintem ezek a jelenleg is érdeklődöknek fokozná az élményt, és hozhatna új felhasználókat a válogatott köré, akik edzenek, taktikáznak, szurkolnak stb.
Ami tetszik az az. hogy a fentebb leírtak ellenére eddig is sikerült ütőképes csapatokat összehozni, ez főleg annak a maroknyi elkötelezett embernek az érdeme (pl. a tiéd), akik ölik az idejüket a csapatba.
Last edited by LA-Hukli at 11/28/2012 9:40:49 AM