De te sem 15-16000-es stadionnal kezdted. Hosszú szezonok és milliók (kb 2,5-3 millió) kellett hozzá!
Akiket felhoztam ők viszonylag fiatal csapat. Két opció van az elején : vagy veszel egy valamire való játékost edzésre és 5-ös edzőt -> cca 6-700k a kettő vagy nem csinálsz érdemi erősítést hanem kivársz és bukdácsolsz alapcsapattal közben pénzt szerzel a stadionra.
Mellékesen jegyzem meg kb 3000 hely felépítése is több, mint 1 millióba kerül!
Azt a pénzt kb 1,5 szezon spórolgatással lehet beszedni a kezdetekben.
deakdzsó féle outsiderek* meg minek szólnak be a témába, gyanítom provokálni szeretne újfent.
*: Azért merem kijelenteni, mert engem keresnek évente 3-4 ízben, hogy keressek ennek vagy annak a centernek új klubot, mert nem győzik már tartani akár 12-13000 stadionnal sem! Nekem gond ez illetve az u21-nek.
Ő, de még senki sem jelentkezett még Krizsánért, Dózsáért vagy a korábban kényszerűségből áruba bocsájtott centerekért. Éppen ezért semmilyen jogon ne szóljon be nekem egy olyan ember, aki nincs tisztában a valós helyzettel és nem lát a dolgok mögé. Ez a provokáció!
Könnyű belehápogni, hogy így meg úgy építsen vki stadiont, de ha nincs miből... Ha meg nincs miből, akkor reform kell
Az a baj, hogy az ilyen problémát az 1. ligás GM bácsik soha nem érzik meg. Ha saját bőrükön tapasztalnák milyen ha elviszi 1 db játékos a csapat bevételének 1/3 részét azt hiszem elgondolkodnának ezen.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2013 9:26:02 AM