Jó rendben, tehát két év alatt a te számításaid szerint 1,1 millát tudsz a stadionépítésból keresni. Azt azért remélem nem gondoltad komolyan, hogy veszel két húzóembert 18 évesen 700k-ért és ötös edzőt 150k-ért (amúgy szólhatnál, ha ilyet látsz, mert én 25k körüli fizuval keresek mindig edzőt és rendszeresen 450-600k közötti liciteket látok rajtuk), és azt te 19 éves koruk végén eladod darabját 800k-ért. Ha szerinted ez tényleg így megy, akkor zárhatjuk is a topikot, megvan a bölcsek köve (bár nem tudom, akkor te pl miért nem csinálod ezt). Amúgy én a 2,4 milliót három évre írtam, nem két évre, továbbá a te állításod volt az alapja, ugyanis az előző szezon elején elején beszélgettünk a stadionról, 800k-ért építettél helyet és a döntő előtt írtad, hogy visszajött a befektetett pénz. Szóval vagy akkor nem mondtál igazat, vagy most kozmetikázod a megtérüléseket a stadionnál és a nevelésnél is, hogy neked legyen igazad.
Az sem igaz, hogy itt nem tudod, mit generál, ha kikapsz párszor. Elmegy vagy 3500 szurkolód. Ergó kiszámítható.
Az hogy ott elmegy 15-20 szurkoló, súlyos hiba. Nincs eredménykényszer, pont leszarhatod, hogy nyersz, vagy kikapsz. Mi az izgalom abban? Mi késztet arra hogy jó legyél? Ahogy meséled, nekem az nem is menedzser játéknak, inkább edzőjátéknak tűnik, az meg - nekem - nem hiszem, hogy túl izgalmas lenne.
No de nézzük más megközelítésben, szigorúan a te számaidat használva. Azt mondod, azért küzdesz, hogy pénzügyi gond nélkül fel tudd nevelni az embered. Most állításod szerint -40k a heti egyenleged. Egy szezon az 14 hét mindennel együtt, azaz szezononként -560k az egyenleged. Azt is te írtad, hogy 800k befektetéssel szezononként 550k haszonhoz jutsz. Magyarul, ha építesz 800k-ért stadiont, meg van oldva a pillanatnyi gondod. Ha utána még egyszer annyiért építesz, már bőven jó vagy. Akkor miért is vagy ennyire ellene az építésnek?Ha esetleg az a gond, hogy nincs rá elég pénzed, csináld azt a példát, amit írtál: veszel 2 18 évest, meg egy edzőt és következő szezon végén kétszer annyit kapsz értük, tehát lesz pénz stadionra. A nagyobb stadionnal aztán több bevételed lesz, amiből jobb játékost és edzőt tudsz venni, amin még nagyobb haszonnal tudsz túladni, amiből megint tudod fejleszteni a stadiont, és így tovább. Na ez a tervezés, nem az, hogy mindegy, hogy nyerek ,vagy veszítek, mert úgyis kapok 10 millát jövő héten.
Don't feed the troll