BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Reprezentanca 27 sezona

Reprezentanca 27 sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
257687.22 in reply to 257687.20
Date: 5/13/2014 8:46:44 AM
Overall Posts Rated:
130130
Po porazu prejšnji teden nisem nič zapisal na forum,ampak poraz ni bil vzrok tega temveč neutemeljena kritika o brez vizije reprezentance ki se je pisala na forumu

To itak nima smisla.Ne spomnim se,da bi imeli takšne težave z notranjimi igralci v vsej zgodovini NT Slovenije.Urbanec in Ster-sta v čakanju,da ju nadomestijo boljše natrenirani centri.KC-jev sploh nimamo trenutno (pripravljenost) Navršnik (21782109),Šmit (21392844). Krila-razen Neumanna,ravno tako- Anžič (21392854),Rojec (17650239).Ne moremo kombinirati z Neumannom ali s kakšnim KC-jem na krilu,če nimamo igralcev in se matramo,da doštukamo peterko s centri na KC-ju.To ni jamranje in zgovarjanje ampak dejstva in realnost.
Še enkrat čestitke za zmago nad Belgijo in še naprej uspešno vodstvo v tej kritični situaciji.

This Post:
00
257687.23 in reply to 257687.21
Date: 5/13/2014 9:36:50 AM
Overall Posts Rated:
130130
zdi se mi, da Bećaj ne more biti igralec odločitve pri zunanjih taktikah, kot je Patient, pripravljenost gor ali dol, za kaj takega mu preprosto manjka kakšen skill več, sploh če igra na SG.

Verjetno se vsi strinjamo s tem,vendar ni bilo mišljeno,da bo ravno on zmetal "vse" žoge,čeprav je igral na SG.Tu se gre ponovno za tisto razliko/razmerje met metom in obrambo nasprotnega igralca.Sedaj po tekmi,se lahko tudi vsi strinjamo,da bi bilo bolje,če bi igral na SF,kar ne pomeni,da bi toliko metal.Verjetno bi zmetal največ žog tisti igralec,ki bi igral na SG.Razlog za toliko zmetanih žog je v nekoliko slabši ZO nasprotnega igralca in ne obratno.Sicer pa je pri Patient veliko odprtih metov,takio,da nasprotna ZO ne igra takšne vloge ,kot pri drugih taktikah.Morda res nimamo dovolj dobrih šuterjev...
Neumanna, ki ima zelo visoko prodiranje in izjemen met pod košem - dvomim, da imajo branilci nasprotnikov dovolj visoko notranjo obrambo, da bi lahko ustavljali njegove prodore. Tu bi lahko Vidovič odigral zraven na SF in bi zaradi visokih podaj manjkrat zaključeval v prodoru (ker ima verjetno nasprotnikov SF kar visoko OPK

Definitivno bi Neumanna trgal na SG-ju zaradi dobrega meta pod košem in ne prodiranja.To je na mojem zeljniku zrastlo: za pokrivanje prodorov je ZO in ne OPK (se bom spovedal v bližnji prihodnosti) Samo kaj,ko trenutno nimamo drugega SF/PF-ja.
Res je,da lahko nekaj skombiniramo že sedaj: V napadu igra tam v obrambi,drugje ^^
Lepo in fer,velja tudi zate:
se ne boš strinjal z mano... In prosim, ne zameri, če sem pisal

This Post:
00
257687.25 in reply to 257687.24
Date: 5/13/2014 10:42:28 AM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Nikakor ne bom zamiriti nikomur ,ki kaj napiše prek mojega vodenja oziroma o igralcih.Prej nasprotno,saj sem vesel vsakega dobrega ali slabega komentarja,če je le utemeljeno.Dejansko nimamo dobrega šuterja in je Bečaj naš najboljši zunanji strelec poleg tega pa ima tudi nekaj malega meta pod košem.Boljši strelec je le še Kresnik,kateremu pa znatno primankuje podaj.Proti Armeniji(se upravičujem za napako,ko sem v zgornjem sporočilu napisal narobe)sem upal, da bo več metov vrgel Neuman po drugi strani pa tudi nisem pričakoval tako slabega meta pri Bečaju,ko ga je kril igralec z 112k plače.Dejansko bi bilo to tekmo res bolje na B postaviti Neumana ter na krilo Bečaja(Vidoviča sem moral dati na OI,ker sta imela Kramberger in Pezdirnik slabo pripravljenost).Po drugi strani pa se Neumana tudi bojim dati na B ,da ne bi zmetal preveč trojk,katere ima zares slabe.Še enkrat hvala za vaše komentarje in mnenja.

This Post:
00
257687.26 in reply to 257687.25
Date: 5/19/2014 3:37:43 PM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Za nami je predzadnja tekma sezone,katero smo izgubili zaradi ne držanja dogovora z Nizozemskim selektorjem o igranju z nižjo zavzetostjo.Ob dogovoru je le ta kazal veliko navdušenje ter me prepričeval v dobro obeh ,na koncu pa je celo odigral na vso moč.Sezona je tako rekoč za nas končana iz katere lahko povlečem le to ,da bom v prihodnje manj zaupljiv.Razočaranje ostaja .

This Post:
00
257687.27 in reply to 257687.26
Date: 5/19/2014 3:44:18 PM
Overall Posts Rated:
130130
Ravno to sem pomislil,ko sem videl,da je Nizozemska igrala dovolj zavzeto.Turčija ima 38 pik naskoka pred nami,Belgija še več in igra proti Nizozeski,ki je danes igrala na -vso moč.Konec je....tudi če zmagamo Poljsko,ki bo verjetno igrala z-levo roko in jih premagamo,so le teoretične/nerealne možnosti.To so:Nizozemska premaga Belgijo in da Turčija izgubi.Tu je še Armenija z 15 pik naskoka in igra proti Cipru.

Last edited by copatar at 5/19/2014 3:53:33 PM

This Post:
00
257687.28 in reply to 257687.26
Date: 5/19/2014 4:08:19 PM
Overall Posts Rated:
116116
V enaki situaciji kot mi je bil in s slabšo reprezentanco ti je ponudil dogovor igranja z levo roko, kar je v bistvu pomenilo, da bi podpisal vnaprejšnji poraz...v prihodnje bodi rajši skeptičen do takšnih Dogovori, ki bodo sigurno držali so takšni, ki koristijo obem ekipam. TIE dogovor z Nizozemsko je koristil samo nam. On bo zdej še enkrat igral na vso moč proti Belgiji in upal na čudež, ki pa ga itak ne bo, ker ima Turčija pred njimi preveliko prednost v koš razliki.

Sicer pa nič hudega, ker je bila sezona itak končana že po Armeniji...Naslednjo sezono pa zmagat tolažilni turnir!

Last edited by Koperbox at 5/19/2014 4:09:44 PM

This Post:
00
257687.29 in reply to 257687.27
Date: 5/19/2014 4:09:22 PM
Prekmurje Storks
III.7
Overall Posts Rated:
161161
Second Team:
Prekmurje Farmers
Mi lahko kdo na kratko prosim razloži tekmovanje reprezentanc? kako se zbirajo pike, kje to vidiš?

Zdaj letos je EP, drugo leto je SP?

This Post:
00
257687.30 in reply to 257687.29
Date: 5/19/2014 4:14:38 PM
Overall Posts Rated:
116116
Vsako leto se menjavajo kontinentalni pokali za vse reprezentance s SP za ta dobre in tolažilnim turnirjem za ta "slabe".

Če si dober na EP, greš naslednje leto direkt na SP. Če si soliden na EP, greš v repasaž, kjer si lahko še priboriš vstopnico za SP. Če si pa slab, greš v tolažilni turnir.
Kdor zmaga tolažilni turnir, gosti naslednje kontinentalno prvenstvo, v našem primeru Evropsko prvenstvo in s tem dobi prednost domačega igrišča, ki je kar močna.

EP se igra v dveh delih. Iz prvih skupin grejo po dve najboljši ekipi v drugi del, kjer se formirata dve novi skupini. Iz teh dveh novih skupin grejo naprej prvi dve iz vsake, ki formirata polfinale. Prve tri ekipe grejo direkt na SP, ostale do tretjega mesta v skupinah pa v repasaž.

Last edited by Koperbox at 5/19/2014 4:15:31 PM

This Post:
00
257687.31 in reply to 257687.26
Date: 5/19/2014 4:26:36 PM
Overall Posts Rated:
130130
da bom v prihodnje manj zaupljiv

Živimo v času,ko imamo popolnoma popačene vrednote.Biti iznajdljiv,čeprav zavoljo nemoralnih dejanj,pomeni biti intiligenten.Biti naiven,čeprav zavoljo moralne odgovornosti,pa neumen.
Edit:brišem spodnji odstavek,da ne bom koga užalil.

Last edited by copatar at 5/19/2014 4:51:55 PM

Advertisement