Teraz już wiesz dlaczego mówiłam , że potrzebne IS jeszcze , a dużo wcześniej by robić RB ??
Ale nie każdy user chce się poświęcić tak kadrze bo pensje go "zjedzą" Na szczęście jest kilku tzw. "napaleńców", którzy ładują w te główne skille, niestety w niższych ligach :( ( Brawo Campos )
Ogólnie ja jestem zwolenniczką obron przede wszystkim w pierwszej kolejności , a jak już niestety Campos wspomniał teraz lepiej najpierw ładować 1v1 bo później łatwiej np. OD wchodzi ale ilu jest takich userów , którym będzie się chciało trenować to OD skoro przy 1v1 tyle skoków , a później trzeba czekać i czekać ??
Ciężka też jest sytuacja jeśli chodzi o podkoszowych ponieważ tu chodzi o jeszcze większe poświęcenie bo nie dość , że do poziomu reprezentacyjnego trzeba mieć to IS i ID minimum po 17 ( dla mnie 18) to jeszcze ta góra , która wymaga na prawdę dużo wyrzeczeń , a na koniec te Zbiórki , które już w ogóle zjadają , a jak ktoś najpierw ten dół zmaksuje to weź później utrzymuj wysokiego co na obwodzie dla treningu góry musi grać :(