BuzzerBeater Forums

BB România > NT 39-40

NT 39-40 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Dacian

This Post:
22
287858.21 in reply to 287858.20
Date: 7/12/2017 12:51:08 PM
Danube Delta
II.1
Overall Posts Rated:
132132
Second Team:
Danube Delta Intl.
Poate nu ai inteles ca forma este un multiplicator
Diferenta de calitati intre cei doi e nesmnificativa, Iar daca unul e competent si celalalt doar respectabil, matura cu el pe jos.
Verifica DMI. Ti-am atras atentia asupra acestui numar intr-o postare anterioara.

De ce e important pt tine ca jucatporii sa se faca de ras 6-7 sezoane impreuna ?! Aici nu e ca in viata reala unde stabilitatea unei echipe poate relationa jucatorii si ii face sa devina o echipa, iar intregul sa valoreze mai mult decat doar suma. AIci in BB e doar aritmetica si numere.

Experienta castigata e un jucator la nationala, contrar a ce crede multa lume, e extrem de putin relvanta. Poate e relevanta pt jucatori ce castiga titluri mondiale si joaca turnee finale. Nu stiu. Dar nu e cazul la noi.
In prima mea echipa castigatorare de titlu am avut in lot multe sezoane pe Alecu Dragut, unul din cei mai buni jucatori care i-a avut vreodata natopnala Ro si care a adunat foarte multe meciuri si puncte la nationala. A fost si la U21. Coleg cu el la U21 a fost un alt jucator, tot al meu, dar care nu a prins niciodata nationala mare. pt ca nu il ajuta potentialul. Vreau sa spun ca acela a avut mereu, pana cand s-au pensionat amandoi, jumatate de nivel in plus la experienta fata de Dragut. Deci inceteaza cu "sa prinda experienta la NT". Nu merita sa sacrifici rezultate nationalei ca sa ia vreun Codrut 0.1 pct de experienta.

Asta e ultima mea postare pe aceasta tema. Mi se pare ca ai o abordare complet naiva, dar nationala Romaniei e atat de mica si lipsita de sanse, incat probabil ca nu conteaza ce vei face.

From: Otis

This Post:
22
287858.23 in reply to 287858.22
Date: 7/12/2017 6:15:10 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
nu vreau sa ridic alte probleme. personal cred ca antohi e mai bun ca codrut, dar nu stiu exact ce alternative sunt pe SF la lot. nu am nimic de castigat personal fiindca e in echipa de utopia unde nu are niciun impact prezenta sa la nationala asupra acelei echipe. deci si daca il scoate mi-e tot aia. el va primi antrenament in continuare fiindca in utopia nu o sa reusesc sa fac performanta decat daca il vand. deci o sa-l cresc.

mi se pare ca te infigi prea tare in jokeru.

eu i-am scris dupa doua meciuri zicand exact ce mi s-a parut gresit dpv obiectiv dar nu am facut-o pe forum ca sa ii atac reputatia si deciziile. personal nu ma simt lezat nici daca nu ma baga in seama. cred ca singurii care pot comenta sunt cei care contribuie la mersul nationalei (scouts, trainers,etc).

iar critica si impocrizia cea mai mare mi se pare ca de la mandatul meu incoace nimeni nu a ridicat niciodata piatra sau sa faca valuri de ce se intampla cu nationala, iar atunci chiar consideram ca ma descurcam peste asteptari si totusi eram admonestat. faptul ca ai trecut printr-un mandat igonart de useri mi se pare ca tine de bafta fiecaruia si e de invidiat.

dar in loc sa lasi omul sa-si indeplineasca atributiie si eventual sa isi challange-uiasca singur convingerile despre joc, procedezi gresit prin a-l angrena intr-o conversatie neconstructiva, care in mod indubitabil il afecteaza macar ca chef si il mai si deturnezi de la munca de selectioner, care nu a aceeasi cu secretar de presa al nationalei.

cine crede ca *poate* si ***va si face*** e invitat sa se ridice, sa-si faca cunoscute ambitiile, nu dorintele, si sa se pregateasca de pe acum pt urmatorul mandat, altfel mai bine stam cu totii linistiti. iar aceleasi recomandari despre cum sa-l abordam pe jokeru mi se pare ca tb respectate si pe mail. rolul de selectioner nu tb sa fie precursorul scarbei de joc, nici nu vrea sa-mi amintesc cum a iesit philoumiha de la NT, fata de cum a intrat. sa fim peste asta, va rog!

From: MCMXC a.D.

To: Otis
This Post:
00
287858.24 in reply to 287858.23
Date: 7/13/2017 6:03:49 PM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
cred ca singurii care pot comenta sunt cei care contribuie la mersul nationalei (scouts, trainers,etc).

gresesti amarnic aici... e ca si cum ai spune ca votul diasporei nu conteaza la alegerile parlamentare.. din moment ce toti userii romani au dreptul sa voteze managerul NT, atunci toti userii romani au dreptul sa comenteze asupra rezultatelor/tacticilor, iar jokeru stia foarte bine la ce se expune cand a preluat carma.
poate unii nu mai au timp sa se implice si in mersul nationalei sau daca vorbim de trainers, n-au gasit inca jucatorul potrivit ca pret sau abiltati pe care doresc sa-l antreneze, asta nu inseamna ca nu urmaresc bunul mers al lucrurilor.

@ jokeru:
din pacate... (spun din pacate fiindca stii ca noi am mai tinut legatura si nu e nimic personal) trebuie sa fiu de acord cu Dacian - nu are sens sa joci oameni - nici macar in amicale - doar pt un plus infim la experienta, un plus pe care tu nu-l vei putea nici macar cuantifica in vreun mod. ...si nu e un lucru rau ca nu iei in considerare DMI-ul, insa formele trebuie luate in considerare, altfel ce rol mai are sa presam managerii sa-si tina jucatorii in forma cat mai buna?
sunt sigur ca vor veni si rezultatele bune - organizarea ai rezolvat-o deja - si desi n-ai experienta altora, ai experienta suficienta + sustinere, asta ar trebui sa te motiveze. trebuie doar sa tratezi lucrurile un pic mai serios ;)

multa bafta!

From: Otis

This Post:
00
287858.25 in reply to 287858.24
Date: 7/14/2017 1:22:43 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
472472
Second Team:
The D-fenders
Oricine poate vota. Oricine poate contribui saubsa se implice.
Constitutional vorbind oricine are dreptul la free speech.
Dar comentarii echivalente unei motiuni de cenzura/ tras de urechi , din punctul meubde vdere, e o chestiune de obraz pe care nu ar tb sa o aibdaca stai pe margine si spargi seminte.

Dreptul de comenta nu fost nimanui cenzurat.a nu ti sters nimeni commentul, doar zic ca e nelalocul lui intr un astfel de context.
Ca la contributiile sociale, contribuie ca sa beneficiezi de ele.
Altfel ne luam aiurea de cineva care face voluntariat.

From: MCMXC a.D.

To: Otis
This Post:
00
287858.26 in reply to 287858.25
Date: 7/14/2017 5:35:45 AM
Carbó VB Ploiesti
RBBA
Overall Posts Rated:
147147
Cobtributii sociale? :)) intram intr-o arie destul de subreda etic vorbind... ia plateste tu CAS 10-20 de ani fara sa beneficiezi de nimic (ca esti sanatos si n-ai nevoie) si la cateva luni dupa ce ramai fara servici sa te imbolnavesti si sa nu te ajute nimeni fiindca deh ...nu ti-ai platit contributia... ce mai conteaza ca banii tai s-au dus nicaieri atata timp? (doar un exemplu adunat din multele care se regasesc prin RO)... pe jokeru nu l-a tras nimeni de urechi, ca nu cred ca-l dor sau se simte un vreun fel lezat de ce-a spus Dacian, a fost doar o opinie clar si politicos exprimata asupra a 2 subiecte.
Toate bune!

From: danyyyx

This Post:
11
287858.31 in reply to 287858.30
Date: 7/27/2017 8:27:51 PM
Overall Posts Rated:
3939
Hey, daca imi pot da si eu parerea lucrand destul de mult cu logo-uri si alte chestii ce tin de design, as spune ca acel text peste mingea de baschet din logo nu da prea bine din urmatoarele motive:
1) incarca foarte mult logo-ul
2) nimeni nu o sa fie atent la ce scrie acolo, ocupand o suprafata foarte mica din imagine primul lucru pe care o sa il perceapa un vizitator o sa fie combinatia de culori (pe care trebuie pus accent) si nu acel text
3) nu are o relevanta (de ce sa oferi anumite date pe care la gasesti si mai sus in banner) si is mult mai vizibile acolo

Sper ca nu am deranjat cu acest comment, a fost o parere.

Advertisement