BuzzerBeater Forums

BB Poland > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: al_said

This Post:
00
3598.21 in reply to 3598.19
Date: 10/31/2007 8:15:33 AM
Overall Posts Rated:
88
Moje gratulacje i powodzenia w Hiszpanii. Terminarz nam sprzyja bo dopiero w ostatniej kolejce gramy z Włochami.

From: Tripaw
This Post:
00
3598.22 in reply to 3598.19
Date: 10/31/2007 9:27:06 AM
Overall Posts Rated:
00
Dziękuję wszystkim za głosy i za zaufanie.
Reprezentacja dopiero zaczyna. W oparciu o Wasze i moje doświadczenie postaram się poprowadzić ją tak, by następny selekcjoner miał łatwiej, nie musiał zaczynać od początku.
Będę potrzebował Waszej pomocy. W wyborach głosowało 39 osób, mam nadzieję, że osób interesujących się reprezentacją będzie więcej. Potrzebuje scoutów, którzy by zajęli się wyszukiwaniem graczy na poszczególne pozycje i opieką nad tymi graczami. Potrzebuję osób, które podzielą się swoją wiedzą na temat taktyk, silnika gry. Potrzebuję kogoś, kto będzie analizował mecze przeciwników, pomagał znaleźć optymalne rozwiązania.
Ucieszę się, gdy w wątku na forum, każdy podzieli się swoimi spostrzeżeniami, uwagami. Nie chcę, by kadra była moją dodatkową zabawką na jeden sezon. Wystartowałem w wyborach, by nie zmarnować tego czasu, który przy budowie kadry jest najważniejszy. Mam nadzieję,że się uda.

From: Tripaw

This Post:
00
3598.23 in reply to 3598.21
Date: 10/31/2007 9:28:01 AM
Overall Posts Rated:
00
Moje gratulacje i powodzenia w Hiszpanii. Terminarz nam sprzyja bo dopiero w ostatniej kolejce gramy z Włochami.

Dzięki :)
No to zaczynamy :)

From: karol321

This Post:
00
3598.24 in reply to 3598.22
Date: 11/2/2007 5:39:46 PM
Overall Posts Rated:
00
Potrzebuje scoutów, którzy by zajęli się wyszukiwaniem graczy na poszczególne pozycje i opieką nad tymi graczami. Potrzebuję osób, które podzielą się swoją wiedzą na temat taktyk, silnika gry. Potrzebuję kogoś, kto będzie analizował mecze przeciwników, pomagał znaleźć optymalne rozwiązania.

Jeżeli będzie mi to dane mógłbym się zająć którąś a w/w pozycji. Do usług.