את האמת שאני חסכתי במילים כי כבר כתבתי מספיק לא מזמן בנאום לצעירה.. שזה היה לפני שהגעת למשחק לדעתי ככה שאני מאמין שכולם לפחות זוכרים ומי שלא זוכר או לא ראה אני אפנה אותו לדיון של הנאומים ..
(44240.5)ישנן כמה הודעות ככה שצריך קצת סבלנות אבל אני מאמין שאם כבר אתה מתעמק בנושא אז כן תקרא ולא סתם שאלת ..
אגב , ההתייחסות היא כמובן לנבחרת הצעירה אבל כתבתי בין היתר קצת על ההשקפה שלי והדרך שאני מאמין בה במשחק וכו' ..
אבל אני אענה על כמה דברים בקצרה מחדש , לניסיון יש המון חשיבות מבחינתי , גם בקבוצתי [כרגע קצת פחות מבעבר אבל כשיתאפשר ויהיה כסף אין לי ספק שיהיה על זה דגש גדול] וגם בכללי אני יודע מה חשיבות הניסיון והוא חשוב מאוד בכל המקרים..
שאלת "האם דווקא היכולות הנילוות כך ששחקן יתרום גם בתחומים שאינן מאפיינים את התפקוד הספציפי שלו?"
אז כן .. יש על זה דגש חזק מבחינתי אני חושב שדיברתי על זה גם בנאום הקודם ..
אגב , אני מקווה שאנחנו לא מתדיינים כאן לשווא בתקווה שנעבור את קנדה הלילה ונמשיך בטורניר כי אחרת אני חושב ששאלות כאלה ופירוט לעומק צריך להיות בבחירות שיתחילו לקראת העונה הבאה כשתתחיל קדנציה חדשה.. לא אמרתי שלא צריך שאלות , כמובן שצריך .. אבל להתייחס למצב הנוכחי ונחכה הלילה ונראה מה יהיה כבר..