BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.1 > Sezona 11

Sezona 11

Set priority
Show messages by
From: Kivan

This Post:
00
122639.210 in reply to 122639.209
Date: 1/19/2010 10:28:46 AM
Overall Posts Rated:
3838
tebi želim sve najbolje, ali ipak mislim da će se ove sezone prvak tražiti između dugava i INa boysa. nama ostalima preostaje da se nadamo da će oba otići u drugu ligu (jedan kao prvak, a drugi na mjesto bota, kojih već sad ima u drugim ligama), pa da nam bude lakše slijedeće sezone

tesko tesko, skoro pa nemoguce.
malo sam bacio oko i ima jedan jedini bot i to je Spalato. Nije mi jasno zasto je prestao igrat, bio je i u prvoj pa pao u drugu, ali tip nije bas znao najbolje igrat jer mu je stalno igrala prva momcad i uvijek imala uzasan game shape dok je bio u kupu.
Uglavnom njemu se desila jako jako zanimljiva stvar. Prije tjedan dana istovremeno je postao bot i pao u bankrot.
Posto su vratili Free Agente svi njegovi igraci iznad 10k place su zavrsili na transfer listi kao Free Agenti, a zbog bankrota na TL su mu zavrsili i SVI ostali igraci. Tako on sad ima samo tri igraca u momcadi a sa njima ne moze nista osim bit zadnji i automatski ispast.
Tako da samo jedan ce ic dalje sigurno.

This Post:
00
122639.211 in reply to 122639.208
Date: 1/19/2010 10:44:04 AM
Overall Posts Rated:
1818
... evo lagani pregled vase lige ...

Dugave ... izbalansirana momcad ... dakle prvo pravilo je zadovoljeno ... vidin dobra obrana, bolja od napada ... ukupan postotak suta bi moga bit bolji i tu sigurno ima mista za napredak ... 10-ak izgubljenih po utakmici, a 7 ukradenih, to je onako dosta OK ... jedino ti triba jos jedan play imas momcad za drugu ligu ... jedino ako rotiras kojeg beka na njegovo misto, ali to nije rijesenje ... izraubat ce se i nakon all stara ce bit za kurac ... nadan se da ti ostali nisu na razini ovog kineza sta ga prodajes, jer brate ima ogromnu placu i totalna je pusiona ...

Nomads ... hm ... nema playmakera ... bar ne klasicnog ... ostale pozicije pokrivene ... totalno van moje sablone, ali vidin da covika ide ... druga liga ... ipak ne ... dobrar omjer izgubljenih/ukradenih ... mislin da je lijek kontra njega presing ili 1-3-1, pa ko ima force, nega pokusa ... ukupan sut ispod 40%, to nije dobar podatak, a ni skok mu nije bas za pamcenje ... to je ono na cemu triba radit ... obrana mu je forte momcadi i to je ono sta ga drzi ovako visoko ...

KK Jugoplastika ... cudna liga ... vi ka da imate nesto kontra playmakera ... vidin velika rasprodaja ... pa ulozi u jednoga kad prodas ove likove ... ovaj nema beka sutera, dakle sa izrazenim skilovima potrebnim za tu poziciju ... izg/ukr - lose ... dobar postotak suta, ali premalo suteva, to je problem .... slabo se skace, a napadacki skok je među losijima u ligi ... to je putokaz ... vise skokova - vise napada = finale konferencije ... dalje ne ...

York ... imas jednog jako prosjecnog beka sutera .... ostalo je prilicno ok ... sta ce ti tri centra i 5 playeva ... samo propadaju ... sa dobrim bekom suterom imas sigurno play-of ... napadacki si jako los ...overall ocjena jako losa ... znaci slaba rotacija ... skok los ...

Jugoplastika za sva... vidin jako jako tanku vanjsku linijiu, sa dva mlada playa ... overall katastrofalan 4,2 !!!! ... a opstanak bi ti bio puna saka brade ...

...a ostali su teski prosjek i borba za opstanak ...

... zakljucak ... Dugave imaju najbolji rooster i najvece sanse ... slijedi Nomad i Jugoplastika su tu negdi ... iako nije niti malo nerealno da skinu Dugave ... sve je u taktici .... sa pogođenom taktikom sve se moze ... jedini zajeb kod jugoplastike vidin u cinjenici da su tri na rasprodaji i pitanje oce li nakon prodaje uspit brzo nac zamjene, inace gubi prikljucak, ali oocito se covik sprema za play of .... zasad ne ... nema se sta trazit bez vanjske linije i razigravaca ...

... nisan ima vrimena sad posebno gledat susrete pojedinih momcadi ... ovo je onako od oka ... mora bi vas malo vise pratit za neke detalje ...

veceras ili sutra druga konferencija

From: Nemessis

This Post:
00
122639.212 in reply to 122639.210
Date: 1/19/2010 10:45:09 AM
Overall Posts Rated:
00
je, u pravu si, ja sam malo pobrkao lončiće. sad sam i ja pogledao druge lige, a prije nekih 2-3 tjedna sam prešao po trećim ligama i tamo je bilo dosta botova, a sad ih nema više toliko. jel to znači da novi useri dobivaju klub u trećoj ligi? ja sam ga dobio u četvrtoj pa sam mislio da svi tako kreću

This Post:
00
122639.213 in reply to 122639.212
Date: 1/19/2010 10:51:34 AM
Overall Posts Rated:
3838
Novi klubovi dobivaju momcadi u jednom od dva najniza ranga natjecanja u drzavi, sto u hrvatskoj znaci u 4toj ili 3oj ligi, a recimo u italiji americi francuskoj njemackoj spanjolskoj itd pocinju u 5oj ili 4oj...
tu treba imat mozda malo srece za uletit direkt u trecu

This Post:
00
122639.214 in reply to 122639.212
Date: 1/19/2010 10:53:57 AM
Overall Posts Rated:
00
ja se nadam da ću danas dobit Jadranku Kosor da joj bar malo naplatim za uzimanje harača :))

jel nekom možda bilo onako u primislima da to prava Jadranka igra buzzer u pauzi između dvije sjednice vlade? može si to neko zamislit?

This Post:
00
122639.215 in reply to 122639.214
Date: 1/19/2010 11:03:36 AM
Overall Posts Rated:
3838
:))))))))))

i onu bagru koja je iza nje stalno na konferencijama za novinare ...
Suker : igraj look inside, igraj look inside kazem ti oni ce sigurno 3-2
Kalmeta : nemoj, motion, motion, cuo sam se sa Radicem, kaze da im dao neki teren na Peljescu da igraju 2-3

:)))))))

From: Nomad

This Post:
00
122639.216 in reply to 122639.215
Date: 1/19/2010 11:48:23 AM
Overall Posts Rated:
306306
Hahahahaha, dobri ste...dugo se nisam ovak nasmijal...

I hvala Alkaru na fantastićnoj analizi...mislim da nas je istina sve zabolila.
Nažalost se moram složiti sa svime što si rekao za moju ekipu...Vjeruj mi, spavat ne mogu zbog playa, postotka šuta i skoka. To mi je top lista prioriteta...

P.S. Evil nemoj se ljutiti zbog mog prijašnjeg posta...zajebancija...

This Post:
00
122639.217 in reply to 122639.216
Date: 1/19/2010 1:49:58 PM
Overall Posts Rated:
22452245
čestitke jugoplastici za svas vremena na maestralnoj pobijedi na kolegom inekom..............

stari svaka čast imaš pivu za ovu pobijedu , ste vidli kak se igra za ćast konfe protiv najljućeg protivnika iz druge konfe

stari još jednom svaka čast i skidam kapu

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Nomad

This Post:
00
122639.218 in reply to 122639.216
Date: 1/19/2010 1:50:48 PM
Overall Posts Rated:
306306
Čestitam Kukiju na iznenađenju kola...
Sa ozljeđenim prvim centrom i playom...dosao do velike pobjede...

This Post:
00
122639.219 in reply to 122639.218
Date: 1/19/2010 5:41:00 PM
Overall Posts Rated:
1414
na ovoj pobjedi morate zahvalit alkaru koji mi je posteno iskritikovao vanjsku liniju nekako su to igraci saznali iako sam im strogo zabranio da citaju gluposti po forumima pa su me prije pocetka tekme molili da igram run and gun a ja sam im rekao moze ali u slucaju da mi obecate pobjedu, u svlacionici je pao dogovor kojeg smo se drzali svih 48 min, posle tekme nismo otisli da slavimo nego smo odgledali rukomet pa cemo tek sad proslavit duplu pobjedu :) blizu sam ostanka u ligi mada mi to u ovom trenutku nije najvaznije

From: dikac
This Post:
00
122639.220 in reply to 122639.219
Date: 1/19/2010 5:55:08 PM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
vidim da alkar voli otkrivati toplu vodu iako je već otkrivena
pa majstore pobogu nismo retardirani pa znamo na kojim smo pozicijama falični i znamo šta bi kupili da imamo love na računu to ne treba biti pametan, isto tako svi igramo u okvirima svojih mogućnosti, trening je spor i treba do 5 sezona da za igrača možeš dobiti neku lovu ili ga iskoristiti kvalitetno u ekipi

Advertisement