Víš co je zajímavé? Že kromě těch negativních emocí a trochu konfliktů většinou nic tak nerozbýbe diskuzi. Momentálně tu máme za pár dní více příspěvků než někdy za celou sezonu včetně předvolebních debat :-)
Podle mne Maxsonův příspěvek, který diskuzi začal, vůbec nebyl špatným startem, jenže on vypíchnul jednu věc, která sama o sobě, když se po ní půjde, problémy U21 nevyřeší, ale o ostatních aspektech se odmítal bavit, pořád si mlel tu jednu věc vytrženou z celkového konceptu. A někteří ho v tom podporovali, místo abychom rozvinuli komplexní debatu o tom, jak zlepšit dění okolo U21.
Musím tě ale zklamat, já se z diskuzí nevytratím jen proto, že tobě či někomu jinému nevoním. A doufám, že byť třeba někoho to odradilo, že to třeba paradoxně komunitu nakopne a stmelí. Taky mě můžete vyřadit z tréninku tím, že mě nenecháte nikoho koupit. Dnes večer se v případě Abrahama o to nikdo ani nepokusil. Málem jsem měla ale další černý puntík, protože jsem se přihlásila na poslední chvíli, špatně jsem si pamatovala čas uzávěrky.