2 dolog miatt érthető a dolog számomra. Az egyik az, hogy jó szarul büntetőztünk, 6-7 pontot benne hagytunk a játék eme szegmensébe. A másik, úgy vettem észre a tempó miatt több a rádobás az R&G-nél, viszont a hatékonyság romlik. Kintre ahogy nézem nem vagyunk világverő társulat, ha hagynak tüzelni azt se tudjuk 100%-ban kihasználni. Mivel a hatékonyság romlik, ezért szükség van a magas pattanózásra és a támadó pattanókra ennél a taktikánál (ez az én véleményem), na ezt vette el teljesen tőlünk az ellenfél. Így bár részben teljesen elrontotta a védekezést, nem tudtuk 100%-ban kihasználni a dolgot. Ez újabb pontokat jelentett szerintem. Sok futással, higgadt játékkal, gyp-vel szerintem jobban meg tudtuk volna verni ezt a 2:3-at. És az R&G 1:1 ellen jobban működött volna szerintem. Ennek ellenére ha a meccs előtt azt mondja valaki 2:3-al jön, lehet én is ezt ajánlom támadásnak, utólag már meg lehet magyarázni miért nem lett volna nekem sem igazam. :D Ez nem kritika, csak leírtam, miért érthető szerintem az, hogy kevés ponttal nyertünk. Amúgy gratulálok, eddig 2/2 csak így tovább.