300k-s monstert egy olyan játékosból is lehet csinálni akinek az alsó 6 skillje katasztrofális. Igen magamban jutottam idő közben erre az elhatározásra. Nem cserepadra szánom őt. Egyébként az előre megbeszéltekben messze távra megbeszéltük mikor még úgy gondoltam hogy Dh-lesz belőle, hogy a 2pontosát felvihetném 12-es szintig.
Egyébként meg lehet nézni a top10 válogatottakat, nem ritka hogy 185-190 cm magas bedobók az alapemberek közt vannak. Vannak 206 centisek is, azoknak pedig a kinti skilljeiket irtó nehéz formálni. Lepattanóról pedig az a véleményem, hogy nem baj ha magas, de elsősorban az az elképzelésem hogy nagyon jól támadjon, és nagyon jól védekezzen kint és bent is egy bedobó.
Egy univerzális, kitűnő játékos kell bedobó posztra, ez a szilárd meggyőződésem. Nem passzal, labdavezetéssel, lepattanóval kell Kiemelkednie, hanem a meccsmotor fő alkotóelemeivel-kinti benti támadás és kinti-benti védekezés. Lepattanóra, blokkra, passzolásra ott van a többi játékos, nem kifejezetten egy bedobó dolga a véleményem szerint, de persze nem árt ha ezek is minél magasabbak. Viszont farkas részt ki kell vennie a kinti-benti védekezésből, ill támadásból. A bedobónak a csapat legjobb játékosának kell lennie! De legalábbis a legsokfélébbnek, különlegesnek!Bedobó csak kivételesekből lehet, és Fazekasban én látom ezt a potenciált, ez a késztetés vett rá engem arra, hogy BD-t alkossak belőle, és nem az, hogy félrevezessek másokat. Persze tehetném azt is amit a mostani közönség kíván, viszont az nem én lennék. Nekem most a legfontosabb a játékba, hogy bebizonyítsam hogy meg lehet csinálni.