Sada kada je plavi deo napustio KK Lipljan, iskreno se nadam da nam nece ponovo poslati nekog drugoligasa, pa da se malo opustenije udje u sezonu, da ne mora toliko da se brine oko ulaska u plejof.. :D ..eh, a secam se kada nisam brinuo oko toga da li cu u plejof na kraju sezone, nego sa kog mesta cu uci u plejof.. :D ..salim se.. :P Ja sam jako zadovoljan kupovinom ovog centra, mislim da sam odlicno prosao, jer nije toliko star, moci ce da igra na ovom nivou jos par sezona, dobar je i u odbrani i u napadu (za uslove trece lige), a nisam ga ni puno platio (to je zbog toga sto sam licitirao u 5 i 15 ujutru :D ).. Sada mi je glavni problem to sto nemam dovoljno para da kupim beka, jer mi fali igrac u rotaciji, tako da cu sezonu poceti sa jednim od igraca koje budem dobio na draftu, a kada budem skupio dovoljno para, kupicu nekog solidnog rezervnog beka.. Kada sa tim budem zavrsio i ako sve bude islo po planu, imam u planu da dovedem i jednog pleja do pred kraj ligaskog dela, ali videcemo vec.. :P