BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > [OFF] NBA

[OFF] NBA

Set priority
Show messages by
From: kaygee

This Post:
00
33856.211 in reply to 33856.210
Date: 7/7/2009 2:39:55 AM
Overall Posts Rated:
173173
Viszont elengedték Ariza-t, aki valjuk meg, hogy nagy tehetség. Kíváncsi leszek arra, hogyha nem egy Jackson szintű edző keze alatt dolgozik majd, akkor tudja-e majd hozni ugyanezt a formát.

Viszont Artest nagy fenegyerek. Kétségtelen, hogy jó kosaras, csak totál öntörvényű. Jó igazolás csak akkor lesz, ha Jackson meg tudja nevelni. Vagy visszavonul miatta az alapszakasz felénél... :-)))

From: webadam
This Post:
00
33856.212 in reply to 33856.211
Date: 7/7/2009 3:45:21 AM
Overall Posts Rated:
00
Artest ide gyűrűért jött,semmi másért,de már tavaly Houstonban sem voltak balhéi.Ariza pedig nagy tehetség,de a Lakersnek most kell nyerni amíg Kobe csúcsformában van.Amúgy szerintem jövőre három nagy bajnokesélyes csapat lesz:Lakers,Spurs,Celtics.A Cavs nem tudom,hogy mennyit erősödött O'Neal-al,elég öreg már,mondjuk Ilgauskassal megoldják a center posztot,de Varejao nélkül nincs PF a csapatban,aki kezdő szintű lenne,kérdés,hogy visszaigazolják-e,vagy vesznek valakit,de erre a posztra feltétlenül kell nekik egy játékos.A Magic pedig Türkoglu-val lehetett volna elég erős,így nem hiszem,hogy odaérhetnek a Celtics és a Cavs elé.

From: Pitie

This Post:
00
33856.213 in reply to 33856.212
Date: 7/7/2009 3:56:46 AM
Overall Posts Rated:
11

Elég sanszos hogy leigazolták Marion-t is!Azért így már elég combosak.Szerintem Spurs,Cavs,Lakers,Celtics fog dominálni ilyen sorrendben...+lesz egy meglapi csapat is(remélem az Oklahoma):)

This Post:
00
33856.214 in reply to 33856.211
Date: 7/7/2009 3:59:04 AM
Overall Posts Rated:
11

Én személy szerint hatalmas butaságnak tartom hogy nem tartották meg Arizát...Artest nagyon kockázatos ha bejön akkor lehet nyernek még egy bajnokásgot de Arizaban olyan potenciál van hogy hosszú évekre 2. játékos lehetett volna Bryant mögött...sztem nagyon kockázatos csere volt a Lakers szempontjából.

From: kisbia
This Post:
00
33856.215 in reply to 33856.214
Date: 7/7/2009 5:08:35 AM
Overall Posts Rated:
66
Sziasztok!

Szerintem Artest-el semmi gond nem lesz! Phil papa már bizonyította, hogy renitens játékosból is csapatjétékost tud csinálni (Féreg). Viszont tény, hogy Ariza nagy veszteség lehet, hisz fiatalos lendülete évekig hozhatta volna az eredményt a Lakersnek! A Cavs-t nem írnám a Celtic mögé, hisz Shaq, Wade-nek is segítség volt s úgy gondolom James-t is segítheti egy gyűrű megszerzésében. A Magice-be egyáltalán nem bízok, viszont jelzés értékű lehet, hogy a Celtic 7 meccsre kényszerült a Bulls-al szembe. Bár tény Garnett hiányzott nagyon a csapatból!
Én a Portland és a Chicago meglepetésének örülnék. de ha Artest be tud illeszkedni a Lakers-be szerintem könyvelhetik az újabb gyűrűt.

From: webadam
This Post:
00
33856.216 in reply to 33856.215
Date: 7/7/2009 6:17:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Marionról én még csak pletykákat hallottam,de tény,hogy nagy erősítés lenne.Ariza pedig azért(nekem)nem tűnik akkora ásznak,hogy rá csapatot lehessen építeni.Jó kis játékos,de ennél jobb már nem nagyon lesz.Amúgy nekem egyre szimpatikusabb csapat az Oklahoma.Sok tehetséges fiatal,már csak egy jó center kellene oda és kész lenne egy olyan csapat,ami 2-3 év múlva akár bajnok is lehetne.

From: Admiral
This Post:
00
33856.217 in reply to 33856.215
Date: 7/7/2009 6:17:55 AM
Overall Posts Rated:
88
Ugyan páros év lesz, de azért hajrá Spurs! Jefferson nagyon sokat dobhat a csapaton, Poppovich újra megmutatta, hogy csapatépítésben még mindig ő az egyik legjobb.

Én nagyon bízom benne, hogy a Magic idén is jó lesz, de Hedo nélkül elég nehéz lesz, Carter nem fogja megváltani a világot.

Cavs erősödik szépen, de Marion és O'Neal csak akkor válik be, ha lesz pár figura direkt rájuk játszva, ha folytatják a tavalyi taktikát(adjuk LeBronnak, aztán valami majd csak lesz) akkor idén sem lesznek döntőben.

Szerintem idén a meglepetéscsapat a Portland lesz, de ideje lenne a Raptorsnak is mutatnia valamit.

Lakers gyűrűre azért nem fogadnék komolyabb összeggel, teljesen megjósolhatatlan, hogy Artest mit fog nyújtani, lehet, hogy hiányozni fog Ariza lendülete.

This Post:
00
33856.218 in reply to 33856.216
Date: 7/7/2009 7:32:07 AM
Overall Posts Rated:
11

Te vagy az emberem:)Nekem is nagy kedvencem az Oklahoma.Durant és Green és Westbrook idénre szerintem már igazi ászokká válnak és ha valahogy sikerülne szerezni egy normális centert akkor simán rájátszásba jutnánanak!Nagyon szurkolok nekik!

This Post:
00
33856.219 in reply to 33856.214
Date: 7/7/2009 8:50:28 AM
Overall Posts Rated:
173173

Pitie, én veled értek egyet. Mindig érdemes nézni, hogy egy játékos mennyire fejlődik + mennyire fejlődőképes, ezek szerint a Lakersnél vagy úgy látják, hogy Ariza kifutotta, ami benne van vagy Artest taktikai igazolás.

Nem szabad elfelejteni, hogy Artest amellett, hogy ponterős kosárlabdát is tud játszani, a legjobb védők között van. Viszont nekem egy sztár az ne csak a pályán, hanem azon kívül is sztár legyen, hát ő messze nem az.

Ahogy Ariza lopja a labdát, az szédületes. Remélem, még tovább fejlődik.

This Post:
00
33856.220 in reply to 33856.219
Date: 7/7/2009 9:26:04 AM
Overall Posts Rated:
11

Szerintem azon fog múlni a dolog hogy Bryant mennyire fogja megtűrni Artestet és hogy Artest mennyire tudja majd elfogadni hogy a Lakersben soha nem lesz franchise játékos.Ez a dolog sztem már olyan amit ha nem működik akkor Jackson zsenialitása sem fog tudni megoldani...ha meg igen akkor 2010ben is bajnok a Lakers:)

This Post:
00
33856.221 in reply to 33856.220
Date: 7/7/2009 9:53:33 AM
Overall Posts Rated:
173173

Jah, hát ez két dudás egy csárdában jellegű dolognak tűnik. Míg mondjuk Gasol jó csapatember, és a posztja teljesen más, mint Bryant-é, addig Artest esetében már alaposabb fejtörést jelent majd kialakítani egy olyan szisztémát, hogy ne essenek át állandóan egymáson. Erre külön kíváncsi vagyok, mert a Lakers idei arculatán kicsit biztosan alakítani kell majd a következő szezonra.

Advertisement