Najvacsi boj bude o PF Vlhu. Bol dobre trenovany prvu sezonu ale tuto vobec netrenoval ale ma sancu dostat sa do U21.
Boj bude aj o SF Krahulika a asi bude podobny ako o Vlhu lebo sice je starsi ale potencial ma HoF.
Vacsina z 19 rocnych asi nema sancu na U21 ale maju sancu byt dobry klubovy hraci (Burcika som zacal v skilloch trenovat az ako 19 a pol rocneho, takze sanca existuje na uspech). Napr PG Kozeny alebo C Fogas maju sancu byt dobri hraci.
Z 18 rocnych je u kazdeho moznost dostat sa do U21, najma u hracov ako SG Havac, PF Voska a najviac C Andreánszky.
Skoda, ze SG Kluciarovsky ma dost blbu vysku na trening ale potencial ma dobry (SF nemoze byt, lebo ma atrocious ID).
Ked sme pri HoF hracoch, este jeden bude zachraneny: Martin Katranec
(11483477), ktory keby nemal 19 ale 18 rokov by mal skvele predpoklady na to byt skvelym SF-kom.
Tuto sezonu by malo byt zachranenych celkovo 39 hracov (5 uz boli Zapala, Grajciar, Kinecky, Peterka a Forgac, i ked Forgac nejakym uplne divnym sposobom, kde bol dany na trh timom, ktory sa ale neprihlasil 5 tyzdnov pred predajom a bol kupeny inym timom).
Keby aj len osmina (12,5%) zachranenych hracov sa dostalo do U21, bolo by to cca 5 hracov, co by stalo za to.