Tean seda tunnet, ka minul oli kõrgliiga võistkond vist kolm hooaega tagasi karikas vastas ning 13 sek jäi mängida ning ma olin 1 pinniga ees, siis vise mööda, nemad said laua ning viimase viskega ,,vist oli isegi kolmene, sain 2 punniga habemesse. Hea küll, kaotus kaotuseks, kuid 30 sekki enne lõppu olin 6 punniga ees ning siis ei oskagi enam muud miskit teha, kui lihtsalt vaadata mängu kokkuvõtet ja ahastada. Kurb, nendele kõrgema seltskonna meestele tulebki koivaga tagumikku taguda, sest ex nad natuke alahinda meid ka. Mulle endale oli nüüdne kohtumine kõrgliiga meeskonnaga eriliselt emotsionaalne, kuid nüüd lõpux, sai neile ka kott pähe tõmmatud.Võitu võib küll natuke pärssida see, et vastane tuli rahulikuga peale, kuid jah võit on võit ja veel Bc Lakeside üle,,,noh..tehtud.
Mis puutub liigasse, siis võidu otustamise jätaxin sinna viimastesse mängudesse,kuna RSK loo ja nebulos.net, tahaxid kindlasti sammu ülespoole teha.Kardan, et ma jah,seekord suures mängus kasa ei räägi, kuna ostsin omale mehe, keda vaja treenida ja II liigas, arvestades oma meeskonna potensiaali, siis ei jääks sellex aega, et treenida kedagi, kellest peax tulema keegi.Seal peax võitlema viimase veretilgani, et koht säilitada!Vähemalt ma arvan nii. Pakun...et RSK ja NEBULOS , teie kannate soosikukoormat ja veate seda alagrupiliidri värki.Ja meie teised, segame natuke kaarte. Edu ja higistamist teiseks pooleks .