ja mam nadzieję, że w końcu się odkuję. W sumie 2 pierwsze drużyny spotkałem z drugiej konferencji :). Dzięki za przegraną hehe
W tamtym sezonie przegrałem 3 razy... 2 razy z tobą i z Zaymonem. Jedyne czego się boje to w przypadku gdyby udało mi się awansować to żeby się nie skompromitować....bo patrząc po tobie to widzę, że w 2 lidze ciężko jest.
No wrocila troche nadzieja bo wyczytalem na forum Twojej bylej ligi,ze Tomek raczej odpusci PP przy pierwszym powazniejszym przeciwniku bo w zeszlym sezonie za bardzo sie skupil na Pucharze i przez to mial problemy z utrzymaniem.Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.Ja zycze wszystkim powodzenia w dzisiejszych spotkaniach, oby pozostało jak najwiecej reprezentantów naszej ligi w PP...Trzeba było pisać do mnie na BBmail powiedziałbym Ci, że zagram TiE i rezerwami... ;-))Powodzenia w następnych rundach bo będą cisnąć ze mnie że tak szybko odpadłem...
No wrocila troche nadzieja bo wyczytalem na forum Twojej bylej ligi,ze Tomek raczej odpusci PP przy pierwszym powazniejszym przeciwniku bo w zeszlym sezonie za bardzo sie skupil na Pucharze i przez to mial problemy z utrzymaniem.Ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.Ja zycze wszystkim powodzenia w dzisiejszych spotkaniach, oby pozostało jak najwiecej reprezentantów naszej ligi w PP...