3. A najjadnije od svega je sto su neki, sukob sa GM-om, koji je upravo selektor reprezentacije, ustvari, samo jedan od jednakih, naveli kao razlog, zasto ne podrazavaju samurajka (podrzao bi te, ali ti saradjujes sa GM-om) ili neargumentovano kritikuju repku. Znaci ovo je dno dna. Ja se naravno u ne slazem sa GM-om u svim stvarima, i stvarno ne podrzavam nacin na koji komunicira sa pojedinim menadzerima, cak i zbog toga zasluzuje da bude banovan, i on i dumba..., bez obzira da li su provocirani ili ne. Ali ljudi, ni vi ne pokazujete zajednistvo. Neko, ko je javno izneo da ga boli qrac za repku, pljuje po njoj. E te stvari ne sme da se rade i treba da se u korenu preseku. I umesto da bar vecina stane na stranu REPREZENTACIJE, ne na stranu ljudi koji je vode, nego samo reprezentacije, vi cutite. Kada neko kaze da ne zeli da pomaze reprezentaciji, da ga boli za nju, nema moralno pravo da iznosi bilo kakvo javno misljenje, i u tom slucaju, ja cu uvek da stanem na stranu reprezentacije pa i na stranu ljudi koji je vode, cak i da je najlosije plasirana repka na svetu. Jer kritikovati i pljuvati nesto, a prethodno se toga odreci, predstavlja samo provokaciju. A najgluplji su razlozi zbog kojih se neko odrice takvih stvari. Zamisli, sukob sa GM-om, selektorom reprezentacije. A jedna od prednosti strucnog staba, kao i znati ko u njemu ucestvuje, je da ukoliko ne mozes da saradjujes sa selektorom, tu je neko drugi iz SS-a,ko ce ti pruziti odgovore na sva pitanja i pomoci u onome sto ti treba. Tako da je to nacin da se resi ili da se bar ne prenosi konflikt na repku, da ne bi trpela nekakve posledice, ali potrebno je samo malo dobre volje. Mada, ja sam ipak misljenja da da bilo kakav sukob ne sme da se prenosi na repku. I u kakvim god da su odnosima sukobljene strane, kada je rec o reprezentaciji, mora da postoji zajednistvo, a inidividualna napusavanja, nevezana za repku, preko bb maila. Zar je to toliko tesko?
4. Ima tu jos razloga ali mrzi me vise da pisem, neka ovaj bude poslednji, SMORIO SAM SE. Odradicu sve kao treba sto se tice mlade repke jos ove sezone, za koju jedva cekam da prodje, i onda zdravo djaci.