Medak je jednostavno bio predodredjen za plej of. U dve utakmice - dva produzetka, i oba puta je izasao kao pobednik! Drago mo je da ce Nguyen odigrati jos jednu utakmicu (mozda i vise?). Sjajna zavrsna trecina sezone za Stefana. Samo 2 poraza u 7 utakmica, od toga jedan krajnje nesrecan (London). Ali mislim da mu je sve vraceno, sa debelom kamatom.
Konjarnik ima za cim da zali, kao i Takersi. U jednom trenutku bili su samo 1 pobedu iza Liverpula, ali su bas stali.
Bice zanimljivo videti sta ce mozgovi koji biraju MVP-a odluciti, ali Nguyen je definitivno moj favorit. Ne umanjujem sjajne ucinke Alicica, Lilica, Lalica, Mparmpounakisa, Sarica, ali je cinjenica da je Nguyen pokretacka snaga Medaka, covek koji bi pravio razliku u bilo kom klubu.
Ne ocekujem preterano interesantne duele u prvom kolu plej ofa. Mislim da ce se u mojoj dvorani igrati najneizvesnija utakmica, ali se nadam prolasku u finale konferencije. Tamo ocekujem Revan Utd, koji ce ponoviti moj uspeh od prosle sezone, i odmah po ulasku u trecu ligu igrati finale konferencije. S druge strane, Stena je danas pokazala ko je i sta je na gostovanju Takersima, tako da ocekujem mnogo manje neizvesnosti. Najprijatnije iznenadjenje (drugog dela sezone) Medak mogao bi da pravi dosta problema Liverpulu, ali ne ocekujem tu neka uzbudjenja. Forma jeste na strani Medaka, ali na strani Liverpula je suvi kvalitet, domaci teren, entuzijazam. U svakom slucaju ocekujem pozitivnu reakciju Nguyena na ove hvalospeve, i jos jednu njegovu spektakularnu partiju.
I za kraj, osvrt na veliko finale. Zaista je nezahvalno bilo sta govoriti u ovom trenutku. Sacekajmo najpre utorak, a onda i subotu. Ako vidim na strani lige bas ovaj par, onda cu komentarisati opsirno. A ako vidim neki drugi, komentarisacu jos opsirnije.