BuzzerBeater Forums

Srbija - III.2 > Sezona 21

Sezona 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224456.212 in reply to 224456.211
Date: 11/6/2012 11:17:40 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Zato sto nemam neku perspektivu sa trenutnim igrackim kadrom i arenom od 10000 mesta. Sta god uradim do kraja ove sezone, rasprodacu sve igrace od 32 godine, a mozda i jos po nekog. Pozeljno bi bilo da imaju odlicnu formu na kraju sezone, i da ih prodam dok jos uvek imaju 32. Koliko je tesko prodati matorca, uverili smo se na primeru Tienfortija (5199693). Pogledaj kakve je partije pruzao za Revan Utd tokom sezone, a ode za svega 106K. Ja se iskreno nadam da cu uzeti solidne pare za moje matorce, ali daleko od toga da ce ih biti lako "uvaljati" nekom.

This Post:
00
224456.213 in reply to 224456.212
Date: 11/6/2012 11:37:04 AM
Overall Posts Rated:
55
e matorci su cudo, tesko da odu za velike pare ... Mada moze neko da se prevari.

Message deleted
This Post:
11
224456.215 in reply to 224456.213
Date: 11/6/2012 6:27:06 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
I dok Nikola gleda Star Wars i prevodi literaturu, Sale trazi nova pojacanja, Stefan pije i senluci, sa skalpom favorita u rukama, da se mi koji smo sa obe noge na zemlji osvrnemo na pretposlednje kolo ove sezone, rekao bih i najzanimljivije od pocetka. Ako ne racunamo trijumf Starsa i Gorstaka nad botovima, sve ostale utakmice su bile bar delom zanimljive. Najveci uspeh napravio je Stefan sa svojim pulenima i nalazi se na korak od plej ofa. Treba "samo" da pobedi Konjarnik u svojoj dvorani. Jako interesantna utakmica izmedju njega i Stene, i jedan i drugi su ulazili u serije, na kraju je Stena pala u produzetku. Takersi i Konjarnik su takodje odigrali spektakularnu utakmicu. Takersi su imali veliku prednost, koju je Konjarnik lagano istopio sredinom posl. cetvrtine. Medjutim, sjajan povratak Takersa, no ipak poraz sa 2 razlike. Nba i Ravangrad su takodje igrali egal do poslednje cetvrtine, kada su Nba dodali gas i zasluzeno slavili. Za mene malo iznenadjenje sto Ravangrad ide u plej aut, umesto u plej of. Liverpul i Revan su na slican nacin dobili svoje protivnike. Na kraju lako i ubedljivo, ali bilo je neocekivane prednosti Bulsa i Londona u prvom poluvremenu. Rebelsi i Luzeri su po rejtinzima opravdali zvanje derbija kola. Moje je skromno misljenje da je to najkvalitetniji par cetvrtfinala. Dobio sam, to je najbitnije, ali je bilo pakleno. Mujo Alicic je prosto briljirao. Drzao je neverovatan ritam u prvom poluvremenu, imao sut iz igre 6/6, za tri 5/5?! Nije izdrzao taj ritam do kraja, ali mi je ubacio impresivnih 8 trojki iz 11 pokusaja (ostali 4/20). U ovoj utakmici je dosla do izrazaja moja duza klupa (21 poen mojih rezervista, naspram 12 njegovih)

This Post:
00
224456.216 in reply to 224456.215
Date: 11/6/2012 6:47:51 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
I dok je u crvenoj konferenciji sve odavno jasno, u plavoj cemo konacan rasplet imati tek posle subote. Takersi su u neverovatnoj seriji poraza (5), ali su sigurni ucesnici plej ofa. Kao sto sam u prethodnom postu napomenuo, najveci rat ce se voditi u direktnom obracunu za plej of izmedju Medak3 i Konjarnika. Vlasinska stena je danasnjim porazom dala nadu Liverpulu da moze do prvog mesta pred plej of. Medjutim, bolja kos razlika (+38) u korist stene, skoro da mu garantuje prvo mesto, ukoliko ponovo ne priredi neprijatno iznenadjenje navijacima. Pamet u glavu momci. I iskoristite svoje pravo da odigrate mec sezone, glupo da vam propadne ta opcija.

This Post:
11
224456.217 in reply to 224456.215
Date: 11/6/2012 7:56:47 PM
Overall Posts Rated:
100100
Pre svega, svaka cast za trud.
Stefan napravio iznenadjenje protiv Vlasine. Blistao je vijetnamski internacionalac koji je iznudio dvocifren broj prekrsaja.
Losersi se neocekivano mnogo mucili protiv Rebelsa. Mujo sve zivo pogadjao, razigravao druge, nezaustavljiv kao Sale Djordjevic protiv Litvanije '95.
Meni je posao bio olaksan kad je centar bulsa dobio 6. licnu, kao i bek suter iz Francuske. Zanimljivo je da je od 6 prekrsaja, Pitkamaki napravio 5 nad Opacicem posle prodora. Da li je to jos jedna od negativnih posledica 2-3 zone? Centri su mi briljirali. Sve u svemu, lagana pobeda, iako sam promasio odbranu. Bilo je za ocekivati da ce igrati RnG, kao i do sada, ali je odlucio da me iznenadi, u cemu je i uspeo.
Situaciju u plavoj diviziji je Marko vec detaljno objasnio.
Svakako da Saletu nece biti lako da se probije do finala, dok Marka ocekuje laksi posao. Utiska sam da ce vise problema imati u polufinalu, nego protiv bulsa ili mene u finalu.
Ja jedva cekam da se zavrsi sezona, da vidimo sta ce biti na draftu i ko su novi treceligasi.

This Post:
00
224456.218 in reply to 224456.217
Date: 11/10/2012 11:38:06 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Za 20-ak minuta pocinje rasplet u plavoj grupi. Gledajuci formu i prednost domaceg terena, rekao bih da Medak3 sigurno dobija Konjarnik i ide na trece mesto. Takersi nisu bez sansi protiv Vlasinske stene, ali tu ipak ne ocekujem iznenadjenje. Videcemo kakav sam prognozer. Srecno svima u svakom slucaju, posebno sa zdravljem.

This Post:
11
224456.219 in reply to 224456.218
Date: 11/10/2012 3:06:16 PM
Overall Posts Rated:
100100
Medak je trojkom 9 sekundi pre kraja izborio produzetak i ulazak u plej-of, i to sa trece pozicije. Nece biti lako Liverpulu u polufinalu. Vlasina uspela da zadrzi 1. mesto. Veoma ujednacena grupa.
Kod nas jedino Gorstak iznenadio sa pobedom u gostima, ostalo su bili walkover-i.
Opet trenirac pravi 6 faulova protiv igraca koji mu nije ni do kolena, i to za samo 29 minuta igre.
Sledeci trenirac koji na svom debiju dobije 6 faulova, bice odmah liferovan. Strasno glupo i nelogicno.
Sto se tice prognoza za plej-of, mislim da je tu sve jasno: svi domacini dobijaju do finala, sem Liverpula, za koji mislim da ce dobiti Stenu.
A u velikom finalu:
KK Losers - KK Liverpul
navijacki, jer su zaista tu negde. Da Sale ima domaci teren, bio bi favorit, ovako su sanse 50-50.

This Post:
11
224456.220 in reply to 224456.219
Date: 11/10/2012 6:54:01 PM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Medak je jednostavno bio predodredjen za plej of. U dve utakmice - dva produzetka, i oba puta je izasao kao pobednik! Drago mo je da ce Nguyen odigrati jos jednu utakmicu (mozda i vise?). Sjajna zavrsna trecina sezone za Stefana. Samo 2 poraza u 7 utakmica, od toga jedan krajnje nesrecan (London). Ali mislim da mu je sve vraceno, sa debelom kamatom. Konjarnik ima za cim da zali, kao i Takersi. U jednom trenutku bili su samo 1 pobedu iza Liverpula, ali su bas stali.
Bice zanimljivo videti sta ce mozgovi koji biraju MVP-a odluciti, ali Nguyen je definitivno moj favorit. Ne umanjujem sjajne ucinke Alicica, Lilica, Lalica, Mparmpounakisa, Sarica, ali je cinjenica da je Nguyen pokretacka snaga Medaka, covek koji bi pravio razliku u bilo kom klubu.
Ne ocekujem preterano interesantne duele u prvom kolu plej ofa. Mislim da ce se u mojoj dvorani igrati najneizvesnija utakmica, ali se nadam prolasku u finale konferencije. Tamo ocekujem Revan Utd, koji ce ponoviti moj uspeh od prosle sezone, i odmah po ulasku u trecu ligu igrati finale konferencije. S druge strane, Stena je danas pokazala ko je i sta je na gostovanju Takersima, tako da ocekujem mnogo manje neizvesnosti. Najprijatnije iznenadjenje (drugog dela sezone) Medak mogao bi da pravi dosta problema Liverpulu, ali ne ocekujem tu neka uzbudjenja. Forma jeste na strani Medaka, ali na strani Liverpula je suvi kvalitet, domaci teren, entuzijazam. U svakom slucaju ocekujem pozitivnu reakciju Nguyena na ove hvalospeve, i jos jednu njegovu spektakularnu partiju.
I za kraj, osvrt na veliko finale. Zaista je nezahvalno bilo sta govoriti u ovom trenutku. Sacekajmo najpre utorak, a onda i subotu. Ako vidim na strani lige bas ovaj par, onda cu komentarisati opsirno. A ako vidim neki drugi, komentarisacu jos opsirnije.

This Post:
00
224456.221 in reply to 224456.219
Date: 11/11/2012 5:31:52 AM
Overall Posts Rated:
55
Bogami medak opasan nema sta, ovaj bek ubija. Tesko cu da ga sacuvam bas ... Nisam imao nmogo srece sto bas sad sa njim igram. Skoro je i stenu dobio, tako da se covek nesali ocigledno. :) Stena jedva zadrzala prvo mesto, uz dosta srece. :) Polako s tim prognozama, ja idem utakmicu po utakmicu. Za sada je Medak za mene finale, msm tako ulazim u mec.

This Post:
00
224456.222 in reply to 224456.221
Date: 11/11/2012 9:30:21 AM
Overall Posts Rated:
1313
Ja sam za ovu sezonu uradio mnogo vise nego sto sam ocekivao, iskreno sam se nadao opstanku, a evo me u plej ofu Nazalost odmah idem na megdan Liverpoolu, al sta da se radi. Probacu bar malo da ga namucim, cisto da mogu da kazem da sam odigrao dostojanstveno u plej ofu
Mislim da kod crvenih Losers nema rivala koji moze da ga zaustavi do finala, a kod plavih Liverpool jeste najjaci, ali ipak Stena ima prednost domaceg terena pa mozda bude malo uzbudljivije
Da se osvrnem i na plej aut, obe plave ekipe ostaju u ligi, to se vidi iz aviona

Last edited by Abram at 11/11/2012 1:28:24 PM

Advertisement