Evet sayın seyirciler, bu hafta oldukça çılgın skorlar var. Jokzilla, Kıdıspor'a dur diyen takım olmayı başardı. Harlem, Misli'yi hem de deplasmanda devirerek ilk yenilgisini tattırdı. Genç Basketbolcular, Göktengri'ye sürpriz bir yenilgi yaşatarak, Doğu'da pla-off heyecanına yeni bir boyut kattı. Erdemirr, Avanguard'ı salladı ama yıkamadı.
Yanımızda Kıdı menajeri var.
-Hocam şu an canlı yayında olduğumuzu hatırlatarak başlamak istiyorum. Gözünüzü seveyim ağzınızdan kötü birşey kaçırmayın. Buyrun mikrofon sizde!
-Taam taam kaçırmayız aazımızdan birşey! Öncelikle bu değerli (!!) yenilgiyi tribünleri tıklım tıklım (!!) dolduran taraftarımıza (!!) armağan ediyorum. Her birine özel yapım kınalardan göndereceğim! Ağnayan ağnadı sanırım ne demek istediğimi! Yenilgiye kılıf bulacak halimiz yok. Rakibimizi tebrik ediyorum. Zaten bizden güçlü bir kadroları vardı, haklı bir galibiyet aldılar. Gök Tengri'nin sürpriz yenilgisi sonrasında play-off umudumuzu ilerleyen haftalara taşıdık bakalım şimdilik ama benim ehtiyarlar SOS vermeye erken başladı. Taraftarlar da ayrı bir yavş... pardon. Güzel ve keyifli bir lig mücadelesi oluyor. Bu tür sürpriz skorlar lige renk katıyor. Haftaya bir renk de biz katmak istiyoruz Avanguard deplasmanında. :)
-Ağzınızı bozmadığınız için teşekkürler hocam.
-Şansını zorlama istersen spiker!
-Tamam hocam, sustum. Evet, bu haftalık bizden bu kadar. Söz, merkez stüdyolarımızda.
Last edited by 🏀bağkur™ at 3/23/2019 12:56:40 PM