Mhm...Pytam, bo najpierw Leszek, później vinnie, a teraz Ty masz w planach...Dla mnie dotychczas ideałem na PG byłby ktoś pokroju Gałązki...czyli właściwie ktoś z SG przy nazwisku :) I do przeczytania o zmianach poważnie zaczynałem się zastanawiać czy u grajków ma w ogóle sens (nie jest marnowaniem czasu mogącego być przeznaczonym na coś bardziej "efektywnego") wychodzenie z HN/PS powyżej porządnego/silnego...Tak jak negatywne skutki niższych leveli podanek dostrzegałem, tak braku wyższych niż właśnie respect./strong niespecjalnie...Może po prostu jeszcze za mało było grajków mogących to wykorzystać a biegających naprzeciw :)
Póki co jednak zawieszam te myśli w powietrzu i czekam, tak jak napisałeś na rozwój wypadków...Może skończyć się tak, że będą dawać te dodatkowe asysty/straty jak leci od góry do dołu po +2 na przykład...Czyli będzie to samo co jest +2...A ze zbiórkami na przykład z tego rozłożenia na wszystkich w tej chwili spolaryzowanie w kierunku podkoszowych - center +5 ale reszta drużyny te 5 sztu ze swoich osiągów odda ;)
Kasy i tak nie mam, więc sobie powynurzać chociaż mogę...