Nemoj da pricas bezveze, ja sam to pokusao sa mladom repkom, nije uspelo, prsti su mi na pocetkue svake sezone dva puta deblji od pisanja i pokusaja priblizavanja mlade reprezentacije javnosti. Pa vidim koliko se priblizila. Jedva se i napise nesto sto ima veze sa temom. I sta je trebalo, da pokusamo da forsiramo i da gubimo vreme priblizavanju repke javnosti koja nije zainteresovana. Pogledaj i sam koliko se ljudi javlajalo na temu mlade repke dok sam pisao i obavestao o svakoj utakmici i videces kolika je zainteresovanost. Ajde sad ubedi me da bi situacija bila drugacija sa seniorima.
ne moram da gledam! sećam se da si ti pokušavao nešto slično i tada me je to jako obradovalo! nažalost nije zaživelo tada! nemam argumente koji me bi te ubedio da bi ja u tome uspeo! naveo sam neke predloge u svom govoru! često sam na forumima pojedinih liga, viđao najave duela i zajebancije rivala, koje su bile zanimljive! čak se dešavalo da pogledam njihov meč! pokušao bi da to uvedem i u radu repke! ne mogu da garantujem da bi uspeo, ali mislim da je to najveći propust SŠ!
Ti to izgleda ne shvatas. Druga je stvar najavljivati duele unutar liga. Ali ti ovde pricas o reprezentaciji, o necemu sto treba da pretstavlja zajednistvo, o necemu sto ne treba forsirati, vec sto treba da dodje spontano. Zar i u mladoj repci u par navrata nije bilo pokusaja da se najavljuju tekme. Onaj lik, ne mogu da se setim kako se zove, imao je i svoju temu posebnu na forumu, i znam da se vecina odusevljavala njegovim postovima, stao mi mozak, ne mogu da razmisljam, sad je izgleda batalio da igra, jer ga ne vidjam na forumu. I njega sam angazaovao, u cilju ozivljavanja foruma, pa je za utakmicu ili dve spremio neku najavu i pisao na neki zanimljiv nacin, pa opet nista, JEDNO VELIKO NISTA. Tako da to ne moze da bude propust ni u kom slucaju.