nis ja nisam osjetljiv,nego gledam kak si ti svakom loncu poklopac,ja se osvrnem na to kak je alkar zamijetio da smo u sitne sate samo mi stariji,ukljucujuci i tebe,online, i to kako uvijek trazimo priliku za novu investiciju, odnosno uzet nesto dobro za male pare, A ti si odmah isao pogledat moje transfere,i vidio kak sam ja izgubio 500k na Guarina Talla,a jer to si mogao samo tamo vidjet,i odmah si imao to potrebu napisati,a nisi istovremeno napisao da sam kupio za te novce i dodatak od koijh 300k drugog centra koji je realno 2 puta bolji i da ne kazem kljucno mladji 2 godine....
kao sto se vidi iz daljnjeg teksta,ja sam rekao da si u pravu kad kazes da sam izgubio na tom transferu,ali ne razumijem od kuda proizlazi to da si ti od naseg neobaveznog cavrljanja dosao do toga da ides na moje transfere i gledas posto sam kupio/prodao nekog igraca...smijesno mi je to a ne da sam ja osjetljiv, dapace volim prostudirat o svemu sa alkarom,pogrebnikom,tobom i ostalim deckima iz ove lige....
i btw,,cijenim tvoje misljenje, ali mozes dizat skillove i unutarnjim i vanjskim igracima,jer ima skilova koji djeluju both ways,ali to vjerojatno i sam znas