A co, jeżeli już ktoś to robi? Wtedy z naszych planów nici, bo zanim zdążymy wygrać, ktoś już to przed nami zrobi.
Wtedy okażemy się największymi frajerami, bo pewnie mieliśmy pomysł jako jedni z pierwszych (nie będę sobie uzurpował, że pierwsi, bo nie sprawdzałem innych forów), a nie wykorzystaliśmy.
Wyjdzie na moje, ale ja nie będę się cieszył.
ed: jeszcze jedno, jak ktoś już zresztą wcześniej zauważył - pod u21 ten system się nie nadaje, więc co zawodnikami klasycznymi po u21? Mogą trenować boki, np. podania.
Pod U21 trenują sobie po swojemu. W U21 nie ma problemów z tym, że pensja zabija i dlatego zawodnik przestaje trenować. Więc nie ma też największej zalety odwróconych.
I wtedy to będą wyrzeczenia, tylko że już nie dla kadry.
Odwróceni mogą się przydać także w klubie. Proste pytanie - ile wynosi średni bilans tygodniowy w Twojej lidze? Czy starczy chociaż na wymianę personelu (zakup i odprawy)? ;-)
Ceny na TL-u spadają na łeb na szyję. Trening już nie będzie tak dochodowy, kluby zaczynają się już dusić finansowo. Już teraz można kupić za bańkę centra dopasowanego na trzecią ligę...
No i teraz pomyśl sobie, że wszyscy wychodzą mniej więcej na zero i nie mają się za co wzmacniać. A Ty jesteś tygodniowo 100k do przodu ;-) I w ciągu dziesięciu tygodni uzbierasz z tego na pełnego zawodnika ;-)
No i kadra w 7 sezonów to tez nie jest jakaś wybitnie fajna perspektywa..
Dla nieodwróconych, którzy nie załapią się do U21, perspektywa jest identyczna. A ktoś tu ostatnio nawet pisał ile gwiazd U21 wyleciało świat lub blokuje ich potencjał i nie zrobią kariery w NT. A miejsc w NT jest tyle samo co w U21, więc ktoś te dziury będzie musiał zapełniać.