Ο κατζα κατηγορειται πως ηλεγχε φαρμες της εθνικης προς οφελος καθαρα και μονο της εθνικης . Τιποτα αλλο. Σαν χρηστη τον ξερεις τι σοι ηταν (αν και δε συμμετεχεις και πολυ). Τον "ανεφερε-κατεδωσε-ρουφιανεψε- καρφωσε-αλητεψε" ενας "δικος μας" , ο "ξερεις-ποιος".
Εσύ πως ξέρεις ποιος κατέδωσε τον Κατζα??? Στο το είπε κάποιος????
Ο ασυγκράτητος εφυγε γιατι βαρέθηκε να τον στήνουν. Ο ιδιος ειχε βγαλει και ανακοίνωση τύπου. Δεν μπορεις να πεις και εκει ψέματα...
Κανεις και παρατηρήσεις για το πως γράφει ο καθενας.... παιδια πριν γράψετε να ρωτατε την παρεα αν σας επιτρέπει να γράψετε κατι..
Οσο για τα άτομα που προσκάλεσα στην ομοσπονδία τα καλεσα γιατι α) τα γουστάρω και λεμε καμια κουβέντα και β) επειδή ξέρουν απο Μοd να διορθώνουν πραγματα για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Οπως λες εσυ πως ο νικος και ο θανος ειναι φιλοι μου και με προσέχουν, αλλο τοσο θα ελεγα και εγω για τον μποντ που ειναι στην ομοσπονδία σας, Τα παιδια τα γνώρισα εδω και μακαρι να μπορούσες να δεις πως με προσέχουν...ελεος εβγαλα τρελα λεφτα απο τον θανο και τον Νικο... αλλα αυτα τα πραγματα δεν ειναι σοβαρά. Και οι 3 κανουν την δουλειά τους και μαλιστα σωστά. Αν δεν την κανουν οπως αφήνεις να υπονοηθεί στείλε μνμ στους διαχειριστές και αυτοι ξέρουν.
Τελος παραδέχεστε δημοσιά πως διαχειρίζεστε λογαριασμούς φαρμες και εμενα προστατεύουν??????? ας βγαλουν τα συμπεράσματα αυτοι που διαβάζουν. Γιατι δεν ξερω αν εχει αποβληθεί ΒΟΗΘΟΣ ΝΤ ΓΙΑ ΠΟΛΑΠΛΟΥΣ , αλλα αν εχει γίνει τότε οφείλεται να βγαλετε μια ανακοίνωση και να πειτε την αλήθεια...αυτοι που σας διαβάζουν πρεπει να βγάλουν συμπεράσματα...
Ο ΜΑΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ...
αυτοί που με ειρωνεύεστε, έχετε δει την φατσα σας????
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Αντε καλήμερα και καλες γιορτές!!!