Φίλε Δημητρη ευχαριστω για τα καλα σου λόγια, και μονο που αναφέρεις το ονομα μου αναμεσα στα υπόλοιπα "ιερα τερατα" του ΒΒ είναι τιμητικό.. :)
Τα 17αρια στους ψηλούς ειναι ειδος υπο εξαφάνιση.. Πλεον κινουμαστε γυρω στο 16.. Βέβαια οι συγκεκριμένοι παίχτες είναι αρκετα καλοφτιαγμένοι αλλα οπως καταλαβαινεις μεσα στην ρακετα τον πίνουμε..
Επίσης δυστυχως υπάρχει ενα μεγαλο κενο στις ηλικίες 24-27 (περαν αυτων που εχω καλεσει ηδη και εχουν αδυναμίες).. Μιλάω αποκλειστικα για ψηλους..
Για την μικρή Εθνική η προσωπικη μου αποψη είναι να μην καιγονται τα υψηλα potencial αλλα να προετοιμαζονται για την μεγάλη και η μικρή να χρησιμοποιει μεχρι σουπερσταρ.. Απο ταλεντα μεχρι σουπερσταρ υπάρχουν απειροι παιχτες, απο MVP και πάνω είναι ελάχιστοι.. Κριμα ειναι να μένουν με χάλια δευτερευοντα και στην ουσια να μας ειναι αχρηστοι..
Οι της Α1 αν μπορουσαν να έχουν 5-10 παίχτες σε αριστη κατασταση για εμενα θα ηταν υπεραρκετο.. Ειναι και αυτο πολυ σημαντικό.. Εχουμε μερικα ντουκια και δεν μπορουμε να τα αξιοποησουμε λόγω καταστασης..
Δειτε το σημερινο παιχνιδι, οι Ελβετοι κατεβασαν πενταδα με μισθους 1,1 Μ και εμεις με 700 χιλ.. Τα δε αντιστοιχα DMI ήταν 1,828 Μ για αυτους και μόλις 1,047 Μ για εμας.. Η διαφορά είναι χαωδης.. Παίζανε με 80 χιλ παραπάνω ανα παίχτη και με συνολικά καλυτερες καταστασεις.. Την ήττα των 17 πόντων για παιχνίδι εκτος εδρας την θεωρω τιμητική και σιγουρα βοηθησε ο υψηλος ενθουσιασμος που εχουμε.. Με 1 1η ματια ήμασταν και λιγο ατυχοι στο 2 & το 4..
Αν δεν κανω λάθος μάλιστα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση, εστω και απο τους τελευταιους.. :Ρ
Και μια ερωτηση προς όλους θεωρείτε οτι σε εναν λαιτ ψηλο και σε ενα ντουκι ταιριάζει π.χ. το ιδιο ποιντ γκαρντ ?
Υ.γ. Το οτι δεν θα κατεβω υποψηφιος δεν σημαινει οτι αν μου ζητηθει δεν θα βοηθησω σε μια υγιη προσπάθεια.. :Ρ