In functie de cati de la noi isi propun sa bata cat mai multi din conferinta albastra se va creea un decalaj si mai mare intre locurile de PO si locurile 5-7.
cand se dicuta acum cateva saptamani ca asa e cea mai competitiva conferinta ever doar eu ziceam ca nu o sa fie cazul.
eu cred ca smar nu va ajunge preadeparte. ai zis si tu, e pe primul loc, dar incetineste
, putea sa prinda PO si anul trecut daca nu sprintam spre finish. nici jibou nu cred ca se astepta ca lucrurile sa fie asa soft la noi. restul nu mai zic.
una peste alta se vede ca nimeni din conf noastra nu a castigat titlul. oricine ar fi castigat s-ar fi distantat permanent de restul grupului. suntem blocati intr-o oarecare mediocritate, fiindca nu avem nici jucatori FOARTE tineri si nici nu avem bani pusi la saltea, sau daca avem nu i folosim la max.. in fine, mediocritate relativa la sansele la titlu.
conferinta albastra a avut 4 campioane diferite in ultimele 5 sezoane. boostul de la castigare se resimte in bonusul de fani anul urmator. la noi nimic.
conferinta noastra va fi forever open pentru cine vine din div II cu stadion mare. uite-te la jibou. are cel mai mare stadion, lumea se si duce, si in prezent e pe locul 2 la salarii in RBBA, dupa Ares care are trainign exception foarte mare din cauza antrenarii pivotilor.
top 6 salarii:
Team TOTAL ▾
Ares United $ 861 088
Jibou NRG $ 828 430
Carbó VB Ploiesti $ 793 704
Universitatea Cluj $ 778 380
Synergy $ 721 673
Nankatsu team $ 719 490
doua nou-promovate pe locurile 2-3.....