auuuu... sad moram da ti objasnim sve što si napisao. ipak sam selektor, a borio sam se za to da selektori moraju da odgovaraju na sve i svašta.
oces da kazes da je u Pekijevom slucaju splet slucajnih okolnosti...ma daj decko juri profit a boli ga uvo da pravi legende nase kosarke...toliko o njegovom patriotizmu, al opet jos je dete pa mu je sve oprosteno.
ne volim kad neko procenjuje nečiji patriotizam. pusti da svako voli svoju zemlju koliko hoće. svi mi jurimo profit i želimo da napravimo što uspešnije klubove. peki hoće da uradi posao koji sam mu ja dodelio i to je za mene dovoljno. bitno mi je samo da taj posao odradi sa maximumom zalaganja. da ne kažem da ga radi kao da je meč sezone :)
ako mi bude trebalo da se posavetujem sa nekim u vezi treninga to bi sigurno uradio sa nekim iskusnijim i ozbiljnijim menagerom i nema on sta mene da proverava jer sam vise nego siguran da svoj posao radim vise nego dobro.... i nema tu mnogo price ja radim svoje ti svoje...kad moji napune 21. godinu videces i sam dal su bolji od ostalih kandidata ili ne... ako jesu igrace ako ne nece...u svakom slucaju valjace meni a ti ako zelis da te i dalje smatram za ozbiljnog igracha i osobu dostojnu da vodi U21 nemoj da mi saljes decu da mi kucaju na vrata i poturaju razne ankete.
svi treneri su dobili zadatak da pošalju početnu poruku i da se obaveste o namerama vlasnika reprezentativaca. nama je u cilju da se svi treniraju kvalitetno. ako ti treniraš svog igrača dobro niko ti neće popovati, a ako može nešto da se popravi bićeš posavetovan da uradiš drugačije. niko te ne može naterati da treniraš onako kako smo mi zamislili. ne razumem šta ti smeta pekijeva poruka? ja mislim da treba da imamo uvid u to kako se treniraju potencijalni reprezentativci i da negde ispravimo greške, ako je to potrebno.
ovako kootore nisam jos polupao tvrd je mnogo mogao bi doci da mi pomognes:)
nema problema, stižem. ti pomažeš nama da napravimo bolju repku, ja ću pomoći tebi da polupaš taj zid :)